Omdömen från Villa Patrizia

 
Villa Patrizia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Patrizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Patrizia

Läs personliga omdömen av Villa Patrizia som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Patrizia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbar lägenhet med fantastisk utsikt

Vi bodde i den största av de tre lägenheterna, där vi med 2 vuxna och 2 barn hade massor av plats. Lägenheten är ok utrustad med det man har behov av, dock saknas det en traditionell kaffebryggare. Observera att det finns tvättmaskin i denna lägenheten (information till In-Italia) - i de två andra lägenheterna ska man använda den gemensamma tvättmaskinen i källaren, men alltså inte i den stora lägenheten. Härlig liten och trevlig pool som är ca. 1,30 meter djup över hela poolen. Poolen rensades för övrigt 2 gånger under de 10 dagarna som vi var där. Jätterara och hjälpsamma värdar och inte minst flickan på kontoret (Monica) som var mycket hjälpsam. Lägenheten ligger på ett ställe med MYCKET brant uppfart, så att ha bil är ett måste tycker vi.
Det är mycket ljud i området från skällande hundar och från scootrar som väsnas. Många getingar på dagen och mygg på kvällen är något man också bör tänka på.

Allt som allt skulle vi säga att lägenheterna är helt i ordning och att det nog mest är störningar utifrån (vilka kan vara svåra att göra något åt) som drar ner lite.

Castellammare del Golfo som semester-destination

Staden i sig själv är lite tråkig, men med riktigt bra stränder. En bra stad om man är ute efter en ren badsemester. Matupplevelserna var inte precis något att skriva hem om. Kör till Erice och Segesta - det var ett par bra utflykter. En tur till Scorpello stranden (är trots att man ligger packade som sill i en tunna) en bra tur, eftersom det är mycket vackert med klippor och klart vatten.
OBS! De kör som galningar på Sicilien.

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Fyrrums lägenhet Bouganvillea med 6+1 sovplatser (2:a vån. med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe, hjälpsamma människor

Villa Patrizia var precis så som utlovat, såväl på bilder som i text. Den största lägenheten var riktigt bra och med aircondition i alla rum. Den mellersta lägenheten var lite mer sliten, men helt ok för sitt pris. Poolen var ren och fin och med både skugga och sol vid poolkanten. Både ägaren och receptionisten var otroligt hjälpsamma och överseende. Även utsikten var vacker och restaurangerna och stranden i stan var bra. Det enda minuset var den mycket branta infarten och dåliga trottoarförhållanden, vilket gjorde det besvärligt att gå ner till stan, särskilt med barnvagn.

Castellammare del Golfo som semester-destination

Ett härligt ställe om man helt vill undvika turister. Det finns många bra restauranger och det är tydligt att de flesta gästerna är italienare för på många ställen pratar man inte engelska. Turistinformationen är mycket begränsad och turistfaciliteter så som cykeluthyrning och liknande är svårt att hitta. I gengäld får man känslan av det "äkta" Sicilien och slipper stora neonskyltar, spelhallar och annat turistkrams. Stränderna är bra och varierade med stora familjevänliga sandstränder på den ena sidan av staden och mindre stenstränder med fantastisk utsikt på den andra sidan. Det finns en handfull supermarkets i stan men de är inte särskilt stora även om de alla har kött- och ostostdelikatesser så är urvalet inte så stort när det gäller övriga varor, och det finns inga fiskdelikatesser (det fanns emellertid en utmärkt fiskaffär inne i stan). I gengäld är råvarorna bra och billiga. Vägar och trottoarer är dåligt underhållna och det gör det en aning svårt att förflytta sig när man är 9 personer med bil och barnvagn, men det är en mindre detalj.

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

En aning närmre stan, hade varit helt perfekt
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Fyrrums lägenhet Bouganvillea med 6+1 sovplatser (2:a vån. med terrass)
Trerums lägenhet Edera med 4+1 sovplatser (1:a vån. med övertäckt altan)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 5 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Värme på fler än ett sätt

Åkte första veckan i september med hela familjen, tolv personer, varav sex barn, det yngsta fyra och det äldsta tretton. Alla var nöjda med vistelsen, barnen älskade poolen. Ett fantastiskt värdpar som på olika sätt visade sin omtanke om oss och såg till att vi alla skulle känna oss tillfreds med vistelsen. Likaså en sekreterare vid namn Monnika som var gullig och tillmötesgående. Vi kunde inte ha bott bättre, tack från klanen Almbacke.

Castellammare del Golfo som semester-destination

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Alla tre lägenheter med 12 + 2 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

dålig täckning, men det visste vi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 6 Vuxna, 6 Barn
Namn

Härligt ställe

Vi hade en härlig vecka, det hela levde upp till era beskrivningar. Det ser lite oöverskådligt ut att gå ner till staden, men när man först tar sig samman, så är det inte så svårt ändå - man kan ju ta några pauser på vägen. Tycker man om fisk och smårätter, så finns det en splitterny restaurang i närheten, bara ner för backen, vid supermarknaden och baren, där det finns en skylt. Kan tyvärr inte komma på namnet, men här är läckert - inte typiskt italienskt, men maten är super. Vi åt många rätter för cirka 30 euro för 2 personer på lunchen. Här kan man ta det lugnt på semestern - de är rara och vänliga.

Castellammare del Golfo som semester-destination

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Patrizia

Castellammare del Golfo som semester-destination

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Fyrrums lägenhet Bouganvillea med 6+1 sovplatser (2:a vån. med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Väldigt bra ställe

Villa Patrizia ligger i utkanten av Castellammare del Golfo, med fin utsikt över staden och havet. Huset är egentligen tre separata lägenheter som delar poolen. Perfekt för flera familjer som reser tillsammans då det är möjligt att ha ett helt ställe för sig själv. Den största lägenheten är väldigt stor, med stora badrum och sovrum. Den mellanstora lägenheten är något mindre, och där ett av sovrummen är litet. Den minsta, i annexet i trädgården är egentligen en liten stuga som har sovrum och kök i samma rum. Det finns också ett litet sovrum, men är väldigt litet. Husägaren bor i en del av komplexet. Han var väldigt serviceminded och hjälpsam när vi frågade, annars höll han sig i bakgrunden. Vill rekommendera att hyra bil när man bor här, annars kan det bli tungt med bärposarna uppför kullen.

Castellammare del Golfo som semester-destination

Fin liten stad med charmiga gator, mysiga kaféer etc. Verkar vara ganska pittoresk och utan stora turisthotell. Rekommenderar biltur till Erice och båttur till Lo Zingaro naturreservatet. Där finns några helt fantastiska ställen att bada på. Staden Scopello som ligger 15 minuters biltur från huset är väldigt charmig och fin. De varma källorna i Termale Segestane är intressanta. Kör till vänster om badanstalten och nerår via en kringlig väg. Där finner du källorna. Genuint och mycket använt av lokalbefolkningen.

Annars är Palermo inom räckvidd,a ca. 50 minuter i bil. Staden är lite kaotisk och krånglig att köra i, samt med dåliga parkeringsförhållande. Vi körde därför in en söndag. Då var trafiken mycket lugnare, och det gick fint att hitta parkeringsplats. Några ställen är stängda, men på turiststråken var det öppet. Forum Palermo är det största köpcentret och det är shopping man letar efter.

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Alla tre lägenheter med 12 + 2 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 8 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Underbar semester!

Väldigt trevliga lägenheter, väl utrustade och rena! Värdparet bodde i huset också, de var väldigt trevliga! Det kändes väldigt familjärt. En pool, med en fantastisk vy över stad och hav. Vi skulle absolut kunna tänka oss att åka till villa Patrizia igen! Vi hyrde bilar, så vi gjorde utflykter, till bad, andra städer och även en vingård! Vi mötte bara på hjälpsamma och trevliga människor. Det vi saknade, var lite information om aktiviteter i själva Castellammare del Golfo.Tex marknader osv

Castellammare del Golfo som semester-destination

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Alla tre lägenheter med 12 + 2 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn

Bedömning av Villa Patrizia

Castellammare del Golfo som semester-destination

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Trerums lägenhet Edera med 4+1 sovplatser (1:a vån. med övertäckt altan)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Patrizia

Castellammare del Golfo som semester-destination

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Trerums lägenhet Edera med 4+1 sovplatser (1:a vån. med övertäckt altan)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Patrizia

Castellammare del Golfo som semester-destination

Villa Patrizia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Patrizia
Enrums lägenhet Melograno med 2 sovplatser (bottenvåningen med altan)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map