Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Patrizia

 
Villa Patrizia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Patrizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Patrizia ligger i Castellammare del Golfos övre del omgivet av en trädgård med en skön pool. I trädgården finns det även grill och parkeringsplatser.

Placering ovanför Castellammares centrum

Det är ca. 1,5 km från Villa Patrizia till Castellammares mysiga centrum med dess fina restauranger och caféer. Skall man till stranden, så får man antingen gilla att promenera - eller köra - 2,5 km för att nå den närmaste stranden. Flera underbara stränder finns vid Scopello (5 km bort), som ligger i början av Lo Zingaro naturreservat.

Läs mer om Villa Patrizia

Ägarna nära till hands

Ägarna bor på bottenvåningen och står gärna till tjänst - de pratar engelska - för tips och råd på utflykter och restauranger. Utöver ägarens egen bostad finns det tre semesterbostäder som alla är utrustade med aircondition i sovrummen och privat utomhus terrass.

Lägenheterna på Villa Patrizia

Enrums lägenhet Melograno med 2 sovplatser (bottenvåningen med altan)

är ca. 35 m² ´med utgång till egen altan. Den består av ett allrum med kokvrå och bäddsoffa för två och badrum med WC och dusch. Från altanen har man utsikt ut över havet i fjärran.

Trerums lägenhet Edera med 4+1 sovplatser (1:a vån. med övertäckt altan)

är ca. 45 m². Den består av vardagsrum med kokvrå med TV och aircondition, sovrum med dubbelsäng, litet rum (utan fönster) med våningssäng, badrum med toalett och dusch samt altan med bord och stolar. Det finns möjlighet att ställa in en extra säng.

Fyrrums lägenhet Bouganvillea med 6+1 sovplatser (2:a vån. med terrass)

Lägenhet Bouganvillea är ca. 160 m² och man har ingång till lägenheten via en utomhus trappa, som tar en upp till andra våningen. Här finner man ett rymligt och ljust vardagsrum med kokvrå med utgång till terrassen med havsutsikt i fjärran, sovrum med dubbelsäng och privat badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar, sovrum med våningssäng och ytterligare ett badrum med toalett och badkar. Det finns möjlighet att ställa in en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map