Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Le Muse

 
Villa Le Muse är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Le Muse är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Le Muse utrycker både skönhet och kvalitet, samt utgör den perfekta basen för dig som vill njuta av semestern i ren avkoppling. Hitta din favoritplats i den panoramiska trädgården där du ögonen kommer älska det vackra, sicilianska landskapet som sträcker sig från bergen till det kristallklara havet. Den omgivande naturens kontraster återspeglas i villans inredning och smakfulla dekoration.

Sicilien för dina fötter

En resa till Sicilien är berikad med dofter, färger, utsikter och historia. Villa Le Muse erbjuder en fantastisk bas och utgångspunkt för att uppleva allt det bästa med Sicilien. Trädgården är skapad för samvaro och avkoppling, en utsikt man aldrig blir trött av. Med knappt 10 km till den stämningsfulla kuststaden Castellammare del Golfo finns allt du behöver inom räckhåll. Staden har blivit ett spännande resmål för naturälskare och turister som vill uppleva en bit av det äkta Sicilien. Bland övriga utflykter på denna sidan av Sicilien kan vi nämna Trapani varifrån ni kan segla till ön Favignana, Marsala, Erice samt storstaden Palermo. Återvänd till Villa Le Muse om eftermiddagen efter en dag med massor av upplevelser, och kanske några nya italienska glosor i huvudet. Ta ett dopp i poolen och avrunda kvällen med en god middag på terrassen.

Läs mer om Villa Le Muse

Stenhus och design inredning

Villa Le Muse är ett rustikt stenhus men inrett i smakfull stil där interiör harmonerar med omgivningarna. Från stenväggarna, det solida matbordet i trä till den fina smidestrappan och skimrande marmorgolvet - allt i huset påminner om det sicilianska landskapet. Den goda kvaliteten och interiörstilen är unik, men det mest anmärkningsvärda med Villa Le Muse är nog ljuset. De stora glasdörrarna och fönster bjuder in ljuset i det stora vardagsrummet och i sovrummen, samt ger designmöblerna i sten och trä ett extra lyft. Speciellt det massiva matbordet utmärker sig och du kan se fram emot sköna stunder med familjen. Från vardagsrummet har du utgång till den stora panoramiska terrassen i trädgården, som mer passande kan kallas en park med sina 22.000 kvadratmeter.

Faciliteter av god kvalitet

Villa Le Muse är inte bara ett gott val på grund av dess skönhet, placering, poolen men också för sina fina faciliteter. Sätter du pris på hög komfort och teknologi har huset alla de faciliteter du använder i vardagen. God kvalitet är ett tema som går igen, inte minst kan du se i materialvalet: smide, klinker, trä, lokal marmor, sten och möbler av god kvalitet och snygg design, som stolarna i vardagsrummet och runt poolen. Villan är utrustad med aircondition, tvättmaskin/torktumlare, spis, mikrovågsugn, brödrost, flatscreen-TV, internet och hårtork.

Villa Le Muse för 12 personer
Villan är fördelad på två våningsplan och har sovplatser för max 12 personer. Den består av fem sovrum och fyra badrum enligt följande:
- På första våningen finner du uppehållsrummen med stort öppet rum med vardagsrum och plats att umgås på. Vidare har du utgång till terrassen som både har en övertäckt del med bord och stolar samt grillplats för måltider utomhus. På första våningen finns även ett ordentligt och funktionellt kök, två badrum med toalett, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt aircondition, TV och utgång till trädgården.
- Andra våningen nås via den fina smidestrappan och här uppe finner du fyra sovrum. Det första har en dubbelsäng och en fransk balkong med utsikt över havet, poolen och trädgården. Det andra har en dubbelsäng och en fransk balkong med utsikt till havet. Det tredje sovrummet har två enkelsängar som kan slås samman till en dubbelsäng. I korridoren finner du entrén till gemensamt badrum för de tre sovrummen som har vask i sten, dusch och toalett. Det fjärde sovrummet har eget badrum och är inrett med en dubbelsäng och en enkelsäng.
Villan är tillgänglig via en privat väg som leder till parkeringsplatsen.

Dölj texten
 
 
search map