Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa La Giara

 
Villa La Giara är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Giara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa La Giara ligger i lugna omgivningar ca. 5 km. från Castellamare del Golfo där man finner ett rikt urval av inköpsmöjligheter och matställen, samt i den mysiga Scopello och dess Tonnara.

Denna vackra villa med utsikt över bukten i Castellamare är ljust och smakfullt inredd. Villan är relativt nybyggd med traditionella sicilienska materialer som handgjorda cotto-golv, Caltagirone-kakel och gamla takpannor. Det saknas dock inte den moderna komfort. Några få steg från den trevliga terrassen hittar vi swimmingpoolen (6 x 12 meter) med tillhörande solterrass med solstolar.

Läs mer om Villa La Giara

Villa med 6 sovplatser:
- Husets starka sida är terrassen som du kommer in på genom några få steg. Den är stor, skön och med en fin utsikt över landskapet och havet samt över poolen. Härifrån kommer man in i ett ljust uppehållsrum med stora fönster med havsutsikt, samt en öppen spis och satellit-TV. I köket finns diskmaskin, ugn och brödrostare. Få steg tar en upp till en förhöjd etage som har ett sovrum med dubbelsäng och havsutsikt samt eget badrum med toalett och badkar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. I källaren finner man en tvättmaskin.

Den trevliga ägaren som bor i närheten, talar engelska och står till rådighet för all information. Det ska noteras att villan inte är lämpad till mindre barn på grund av de många trappsteg både inomhus och utomhus och därför accepteras barn under 12 år INTE.

Dölj texten
 
 
search map