Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Corte

 
Villa Corte är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Corte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Corte ligger på en utsiktspunkt i höjddragen bakom Scopello (ca. 7 km), ca. 3,5 km från Guidaloca stranden och 7 km från Castellammare del Golfo där man finner ett trevligt centrum med stort urval av inköpsmöjligheter och matställe.

Landskapet kring villan är både frodigt och torrt och bekräftar säkert de flestas förväntningar om hur det är att vara på denna enorma och varma ö. Färgerna är en blandning av röd, grön och gul med blå toner vid horisonten - alltså havet. Själva huset verkar lite slitet utifrån - det är i grund och botten ett litet bondehus byggt i vit sten. Renoveringen av huset har dock skett med praktfull inredning och nutidens material. Golven är alla fint renoverade med lokal prägel och ägaren har dessutom varit extra nogrann med att skapa en bekväm belysning (i motsättning till de flesta italienska hus som normalt endast har en lampa mitt i taket).

Läs mer om Villa Corte

Framför huset har man placerat en fin pool där man går i vattnet via en konstgjord strand i den ena ände, vilket gör poolen extra barnvänlig. Poolen blir sedan djupare och djupare så föräldrar bör hålla sina barn under uppsikt. Vid poolen finner man även en gammal stenbrunn, bred solterrass med solstolar. Sidan om huset och i närheten av poolen finner man även en grillplats, där man kan tillaga sina måltider. Från både poolen och grillplatsen har man utsikt över landskapet och havet i fjärran.

Hus med 5 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar och mäter invändigt ca. 75 m². Man träder in i vardagsrummet där man även finner matplats och soffa. Fyra trappsteg till vänster leder till köket med 4 kokplattor, ugn och microvågsugn. Från vardagsrummet kommer man vidare till nattavdelning som består av sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till ovan våningen med loft med tre enkelsängar - loftet blickar ner över vardagsrummet. Huset är dessutom utrustat med aircondition och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map