Omdömen från Villa Belvedere

 
Villa Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Belvedere

Läs personliga omdömen av Villa Belvedere som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Belvedere. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mycket bra boende

Över förväntan

Villa Belvedere
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Belvedere
Villa med 6+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 8 Vuxna
Namn
Christine och vänner från Stockholm i Sverige bodde på Villa Belvedere i Castellammare del Golfo från den 11. till den 18. juli 2009.

Vi hade en toppenvecka..:-) Staden var inte alls sömnig som det stod utan det var världens drag med beachpartyn mm. bra restauranger och ett par barer. Utsikten från huset och poolen var HELT fantastisk. Husägaren var så snäll och bjöd med oss på båttur och fixade med skjuts ner till byn, fanns INTE taxi i stan överhuvudtaget. Tips är att stenstränderna en bit väster om stan är trevligare och mkt mindre folk än sandstränderna närmast stan där det var väldigt mycket folk.
Som sagt, en grym vecka, skickar med lite pics!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 8 Vuxna
Namn
Kerstin med sällskap från Täby i Sverige bodde på Villa Belvedere i Castellammare del Golfo från den 31. maj till den 7. juni 2008.

Hej, Här kommer en liten utvärdering från vistelsen i Castellammare. Staden är gammaldags charmig med trånga, ibland branta gränder. Det finns inget stort shoppingutbud men många frukt/grönsaker/livsmedelsaffärer. Ca ett tiotal restauranger finns. Huset vi hyrde var bra, rent och snyggt med 70-talsstandard. Litet kök i förhållande till husets storlek i övrigt. Vi saknade delvis möbler (bord - stolar) för uteätande på terassen för många människor. Utsikten helt fantastisk ! Huset ligger avsides, något isolerat varför bil är nödvändig.
På det hela taget är vi mycket nöjda med vår vistelse. Vi kan mycket väl tänka oss att återkomma, både till er, Castellammare och huset. Hälsningar Kerstin Ramsgård

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map