Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Belvedere

 
Villa Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från Villa Belvedere har man en enastående utsikt över staden Castellammare del Golfo och hela bukten.

2 km. ovanför Castellammare del Golfo

Villan ligger på sluttningarna ovanför den berömda utsiktsplatsen som givit namn åt villan, nämligen "belvedere". Här bor man i närheten av två restauranger (ca. 300 meter) och ca. 2 km från det trevliga centrum och hamnen i Castellammare del Golfo där det finns ett stort urval av inköps- och shoppingmöjligheter.

Läs mer om Villa Belvedere

Pool med utsikt

På den stora terrassen finns det en liten pool på 4 x 8 meter. Förutom poolen finns det en stor trädgård med palmer, paviljong och grillområde samt stora terrasser på alla villornas våningsplan.

Villa med 8 sovplatser
- Villan blev byggd under 1980-talet och präglas ännu av de karakteristiska dragen från 80-talet. Inredningen är enkel och lite gammaldags medan bostaden är välutrustad med aircondition i alla rum, tvättmaskin, kök med microvågsugn samt vanlig ugn. Villan är fördelad på tre våningar med ett badrum på varje våning.

Entrén finns på första våningen där det finns ett rymligt uppehållsrum med stora fönster med utsikt över havet. Vidare finns det kök, 4 sovrum (ett med två enkelsängar och tre med dubbelsäng). Det ena sovrummet har dessutom öppen spis och tre stora fönster med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map