Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazze Dolce Vita

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett vackert centrum med gästfrihet

Castellammare del Golfo är en av de vackraste kuststäderna på Sicilien - orsaken är inte de imponerade grekiska templen, romerska teatrarna eller de enorma Domkyrkor och borgar. Castellammare del Golfo har en intim skönhet, en harmonisk symmetri med eleganta och diskreta palats som ligger längs huvudvägen och de parallella gatorna ut mot halvöns spets där vägen slutar i ett litet torg mitt emot stadens borg. Gatorna är fulla av liv och rörelse hela året runt och stadens ekonomi är inte beroende av turisterna. Den gästfrihet som du kommer att uppleva i staden är därför mest förbundet med en stolthet över staden och en gemensam vilja att du ska känna dig väkommen.

Ankom i bil eller med offentlig transport

Stadens tågstation ligger två km från centrum och mitt emot den långa fina sandstranden mot Alcamo Marina. Det finns bussar som kör regelbundet och ofta, från centrum till stationen (och därmed stadens största strand) vilket gör att de kör dygnet runt. Om du planerar en stillsam semester kan du bo i staden och arrangera utflykter utan att ha bil, eftersom du kan komma till Palermo och Trapani med tåg och du kan uppleva Lo Zingaros vackra natur och kust med båt från hamnen. Kommer du med bil kan du parkera denna på de offentliga parkeringarna, antingen gratis i de små gränderna eller mot betalning på de platser som är markerade med blåa linjer. Att ha bil innebär att du lättare kan uppleva Segestas tempel och grekiska teatrar, Erices medeltida centrum, saltminerna i Marsala, Mazara del Vallos barocka centrum och många utsiktspunkter som vill få dig att tappa andan.

Två välinredda semesterlägenheter med terrass

Lägenheterna är renoverade år 2016.De ligger båda i byggnadens översta plan och de delar den stora terrassen, som vänder ut mot havet. Den största av dem har även en terrass med utsikt över stadens takåsar och rådhus - vi vill uppmärksamma dig om att det bara finns en terrass med havsutsikt och den är uppdelad i två med vaser och plantor, så att gästerna ska få sin mer privata del. Båda lägenheterna har aircondition, Wi-Fi, pentry med ugn och kylskåp samt platt-TV. Som nämnt har de delad terrass och båda har stolar och bord samt solsängar. På detta vis kan du njuta av dina måltider och det fina vädret utomhus.

L√§genheterna på Terrazze Dolce Vita

Tvårumslägenhet Terrazza sul Mare med 2 sovplatser

Lägenheten Terrazza sul Mare ligger på tredje våningen i den medeltida byggnaden - det finns ingen hiss, så har du gångsvårigheter bör du inte välja denna lägenhet. Du har en yta på ca 30 m² att röra dig på samt en terrass på ca 12 m². Lägenheten består av ett litet allrum med pentry (med ugn, kylskåp med frysfack) och soffa samt TV och utgång till terrassen med havsutsikt och där du har bord, stolar och solbäddar. Du har ett sovrum med dubbelsäng och fönster med utsikt över havet, badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Terrazza dell' Orologio med 2/4 sovplatser

Lägenheten Terrazza dell'Orologio ligger på tredje våningen i den medeltida byggnaden. Det finns ingen hiss, så har du gångsvårigheter eller små barn bör du inte välja denna lägenhet. Du har en yta på ca 30 m² att röra dig på samt två terrasser där den ena är ca 8 m² och med havsutsikt och den andra är ca 10 m² och är vänd mot rådhuset. Lägenheten består av ett pentry (med ugn, kylskåp med frysfack), allrum med två sovplatser i bäddsoffa samt TV och utgång till terrassen med havsutsikt där du har solbäddar. Du har ett badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng och utgång till den andra terrassen där du har bord och stolar samt utsikt över staden.

Tvårumslägenhet Terrazza Dolce Vita samt tvårumslägenhet Terrazza dell' Orologidell' Orologio med 4/6 sovplatser

Du kan hyra båda lägenheterna och ha hela våningsplanet för dig själv.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map