Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazza Sofia

Antiche Scale I Cerri I Cerri I Cerri I Cerri Antiche Scale Antiche Scale Antiche Scale
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Sofia ligger på översta våningen i ett fint palats i hjärtat av Castellammare del Golfo. Precis bredvid finns ett trevligt café, en liten mataffär och ett traditionellt matställe som är framför allt känt för sina fiskrätter. Våningsplanet är fördelat på två lägenheter - båda med aircondition och terrass med havsutsikt. Lägenheterna kan hyras separat eller tillsammans till ett fördelaktigt pris.

Stans finaste utsikt

För att komma upp till Terrazza Sofia ska man gå upp för trappan till 4:e våningen. På första och andra våningen finns de lägenheter som tillhör Domus Mariae. I trappuppgången mellan 3:e och 4:e våningen finner man entrén till själva Terrazza Sofia som är en härlig trerumslägenhet som kan hyras separat eller tillsammans som en stor. Lägenheten är välisolerad och trots att den ligger under taket behöver man inte bekymra sig för värme / kyla. Båda sovrum är dessutom utrustade med aircondition.

Läs mer om Terrazza Sofia

Enrumslägenhet Cerri med 2 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Denna lilla lägenhet består av sovrum med dubbelsäng och matplats, gång / hall ut mot den lilla terrassen med liten kokvrå med microvågsugn och badrum med toalett och dusch. På terrassen finns det plats för två stolar och ett litet bord - man kan utan problem äta där då köksbordet står vid dörren. Lägenheten är inte speciellt stor men välplanerad. Dessutom är den utrustad med satellit-TV.

Tvårumslägenhet Antiche Scale med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Fin tvårumslägenhet bestående av kök med matplats (4 kokplattor samt ugn) med utgång till terrass med bord och stolar, loft med dubbelsäng och två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Dessutom är den utrustad med satellit-TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map