Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazza Peppe

 
Terrazza Peppe är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Peppe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Peppe ligger i hjärtat av Castellammares medeltida centrum med ingång från de så kallade "antiche scale", alltså de gamla trapporna som leder från rådhuset och den kommunala trädgården ner till hamnen (ca. 100 m). Stranden vid hamnen är inte den bästa så vi rekommenderar att man tar över på andra sidan borgen vid Piazza Petrolo (ca. 500 m) eller tar bussen eller bilen och solar och badar på den fina barnvänliga sandstranden som ligger mellan det trevliga centrum och Alcamo Marina.

Terrass till alla tiders semester

Lägenheten blev helt nyrenoverad 2012 och är fint inredd. Dess styrka är absolut den fina terrassen med utsikt både till staden och havet, som dock endast kan ses om man lutar sig framåt. Man kommer ut till terrassen från uppehållsrummet. En familj på 4 personer finner här ett bekvämt boende med inköpsmöjligheter, matställe, caféer precis runt hörnet. Parkering är möjligt på offentliga platser antingen ovanför eller under den nämnda trappan - några platser är mot betalning dock till en billig peng (0,60 euro per timme och endast under dagtimmarna under 2012).

Läs mer om Terrazza Peppe

Trerumslägenhet med 4 +1 sovplatser (2:a och 3:e vån. utan hiss):
- Lägenheten har ingång från gatan via en smal trappa som leder upp till andra våningen där man finner två sovrum med dubbelsäng och utgång till en gemensam avlång balkong samt toalett. Trappan fortsätter upp till tredje våningen som består av rymligt uppehållsrum med soffa, matbord, kokvrå (med 4 kokplattor och ugn) samt utgång till den möblerade terrassen med två solstolar och trädgårdsmöbler så man kan njuta av sina måltider i det fria. På detta våningsplan finns det även badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map