Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazza Cinzia

 
Terrazza Cinzia är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Cinzia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Cinzia ligger i ett litet hus som blickar ut över Castellammare del Golfo. Det är ca. 1 km till stadens historiska centrum och stranden. Dock finns det både caféer, matställen och inköpsmöjligheter i närheten.

Lägenheten ligger under huvudvägen som går från Castellammare del Golfo till den berömda utsiktsplatsen Belvedere, byn Scopello i naturreservatet Lo Zingaro samt staden Trapani. Framför allt under juli och augusti är vägen trafikerad av många badturister som ska till stränderna i Lo Zingaro. Vardagsrummet och terrassen vänder mot staden och havet och om kvällen är trafiken mycket begränsad då den tunga trafiken som regel använder den kostnadsfria motorvägen som kör ett par kilometer inne i landet.

Läs mer om Terrazza Cinzia

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Ligger på andra våningen och består av kök med matplats och ugn (dock EJ varmvatten i köket), vardagsrum med öppenspis, terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng samt två badrum varav ett med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar. Lägenheten är även utrustad med tvättmaskin, egen liten trädgård och parkering.

Dölj texten
 
 
search map