Omdömen från Domus Mariae

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Domus Mariae

Läs personliga omdömen av Domus Mariae som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Domus Mariae. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Domus Mariae

Vår första semester på Sicilien och i Castellamare del Golfo, är något vi kommer att minnas länge - för allt överträffade våra förväntningar och den var bättre än vi kunnat föreställa oss. När vi kom möttes vi av Sig. Antonino Romeo och hans söta fru Silvana, det par är det vänligaste, mest hjälpsamma och sympatiska par jag någonsin har mött. De hade reserverat en parkeringsplats till oss, som de visade oss och efter det så föjlde de oss till vår lägenhet - Belvedere - som vi hade hyrt.Jag måste säga att det var den renaste lägenhet jag någonsin hyrt som semesterboende, och den var helt genomgående autentisk italiensk. Där fanns allt man har behov för ifall lman själv önskar att laga mat, vi fick inte möjligheten att pröva det , då vi valde att pröve de små restauranger som finns i staden , och de har väldigt bra priser. Vi kommer helt säkert tillbaka hit på ett senare tidspunkt, efter att vi har sett resten Sicilien.

Castellammare del Golfo som semester-destination

Detta är en perfekt plats att ha som utgångspunkt för göra olika utflykter, som t ex Palermo, Trapani, Marsala, San Vito Lo Capo och Scopella.
Kan verkligen rekommendera att man börjar med att äta frukost på Fico d´India, där ska man beställa en "iris" - som kort beskrivet är en gratinerad urgröpt bulle fylld med ricotta. Ett annat bra sätt att verkligen vakna på är att ta trapporna ner till baren Vouge i hamnen och där beställa en "Cornetto al pistacchio", sätta sig ner på en plats i solen och se på när fiskebåtarna kommer in.
Middagen bör intas på L´Antico Granaio som enligt vår mening är den bästa restaurangen i byn, missa inte pastarätten "Busiate ai frutti di mare" och efter middagen gå till den lokala lilla affären och köp pasta för att ta med hem.

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Tvårumslägenheten Belvedere med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Varma och vackra Sicilien

Härlig utsikt över oförstörd stad... få turister och superbra läge för att få uppleva det "riktiga" Sicilien

Castellammare del Golfo som semester-destination

Favoritrestaurangen var helt klart H80 Fame - fantastisk mat, service och atmosfär

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Trerumslägenheten La Marina med 4-5 sovplatser (3:e vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Autentiska Italien

Här är det man får, om man är på semester på Sicilien:
- Autentisk italiensk matlagning
- Mat med spår från den nordafrikanska kontinenten
- Vänliga människor
- Enastående natur
- Sandstränder så lång ögat räcker
- Mycket rimliga priser

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Tvårumslägenheten Belvedere med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Domus Mariae

Castellammare del Golfo som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet på

Luftkonditionering, tvåglasfönster, jalusier och gardiner säkrar en lång och god nattsöm, även om det vackert renoverade historiska huset ligger på den långsträckta rådhusplatsen, med restauranger, barer och liv till långt ut på natten.
Läget är således toppen och den vackert renoverade lägenheten funktionell. Staden är trevlig, livlig och erbjuder många restauranger och små supermarketar, varav en ligger 75 meter ned på gatan. Vår lägenhet (nr 4) på tredje våningen kan varmt rekommenderas, även till större barn som snabbt blir beroende av den snabba internetförbindelsen och aircondition.

Rekommendationer till andra gäster

Ett besök på maffiamuseet i Corleone är ett måste. Staden i sig själv är inget särskilt, men den utomordentliga guidade rundturen på engelska ger insikter och påverkar en på ett sätt som man inte bara skakar av sig. Den en och en halv timme långa turen genom det ofattbart vackra men också öde landskapet ger en förståelse för varför det är så öde, varför i stort sett alla hus är ruiner i denna fattiga bygd och varför den är så fattig. Njut av turen, här är vackrare än i Toscana.

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Trerumslägenheten La Marina med 4-5 sovplatser (3:e vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt men det byggs

Återigen en trevlig upplevelse, men gatan skulle renoveras och det var bullrigt, även med väsen från grannhus från kl 7.00 till 20-21 om kvällen.

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Tvårumslägenheten Belvedere med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kanon på alla sätt

Domus Mariae var ett perfekt ställe att bo på medan vi var i Castellamare. Ren, fräsch lägenhet med väl fungerande kök, AC och Wifi. Antonio som sköter om lägenheterna var extremt behjälplig och hade svar på det mesta.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni hyr bil, köp ett 15-dagars kort för €15 direkt, så slipper man tänka på det mer. Finns många parkeringar direkt runt lägenheten - men glöm inte att parkera rätt och inte i en "no parking"-zon för att slippa parkeringsböter.

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Tvårumslägenheten Belvedere med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastisk lägenhet med utsikt från altan

Verkligen fin lägenhet med aircondition, wifi och bra tora rum. Köket är lite litet, om man vill laga mat, men allt är tillgängligt och möjligt. Stort kylskåp, kokplats, micro som dock verkar lite sådär. Men verktyg och porslin är ok.
Var gång det uppstod problem med varmvatten, wifi, eller annat kom ägaren med det samma. Den bästa lägenheten vi har hyrt från In-Italia so far. Första klass.
Rummen är stora, matsalsrum, badrum med bra dusch, bra aircondition.

Antonio var en perfekt värd och äger flera egendomar i Castellammare. Han hjälpte oss med många andra saker: finna bra stränder, ett besök på en farm, lånade oss tennisbanor hos en vän, och visade oss vägen till de bästa restaurangerna. Ett ställe man absolut får lust till att återvända till.

Kanske ska det nämnas att stranden inte är i promenadavstånd. Den som ligger närmast kan man inte /vill man inte besöka. Men vill man promenera ligger en av Siciliens bästa stränder 2,5 km därifrån. Bäst är att ha en hyrbil, så att man kan komma runt från strand till strand och besöka de närliggande städerna. Staden Castellammare är i toppklass på grund av dess vackra yttre med många vackra gator.

Rekommendationer till andra gäster

Besök "farmen" som Antonio rekommenderar och hjälper er att komma till, 20 Euro per person.
Segla längs kusten Scopello. Gå ner i hamnen och åk ut med en mindre båt, ca 25 Euro per person.
Åk till staden Corleone och gå på Mafiamuseum. Åk till Palermo: Palitina kapellet som är mycket vackert, besök restaurangen och cocktail bar i Palermo: Khaluha.

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Trerumslägenheten La Marina med 4-5 sovplatser (3:e vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Älskar Sicilien

Det är andra gången vi besöker Domus Mariae i Castellammare del Golfo och det ångrar vi inte. Vi kunde vägen dit och möttes av Tony från Castellammare.
Han är så serviceinriktad, snäll, rar, hjälpsam och man känner sig verkligen välkommen.
Vi hade efterfrågat en liten privat matlagningskurs med utgångspunkt i det lokala köket. Det fick vi. Söndag förmiddag blev vi hämtade och skjutsade till stranden av Tony. Där pratade vi med Mary och torsdag morgon kl.9 var vi tillbaka.
Därefter körde vi upp till hennes föräldrar och fick laga mat under bar himmel, det var bara så fantastiskt, vi fick det lokala köket in i oss, hemmagjord pasta lagad från grunden, såser, risotto, och så stämningen - prova det - det är ett minne för livet! Och så fick vi pratat om livet på ön, det finns en massa historia i alla familjer, och vi fick berätta om Danmark.
Så underbar semester - underbar sensommar (vi kunde bada) och en massa nytt.
Naturen är fantastisk.

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Tvårumslägenheten La Villa med 3 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Sommarsemester

Vi hade en riktigt härlig resa. Staden var precis vad vi letat efter. Den var full av liv och fest, men samtidigt perfekt för en parresa. Det fanns en riktigt fin liten strand där man alltid hade gott om plats. Många bra restauranger och barer. Allt som allt ett riktigt fint ställe, som levde upp till alla våra förväntningar.

Domus Mariae
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Domus Mariae
Tvårumslägenheten La Villa med 3 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Appartamenti Pescatore

Castellammare del Golfo, Sicilien

Terrazze Dolce Vita

Castellammare del Golfo, Sicilien

Balcone Bellavista

Castellammare del Golfo, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map