Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Domus Mariae

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Domus Mariae ligger i centrala Castellammare del Golfo längs med gatan Corso Mattarella. Här bor du helt centralt med lokalbefolkningen, de många matställen och den genuina sicilianska stämningen precis utanför dörren.

Bo som en sicilianare mitt i stan

Här bor man precis vid stadens rådhus och på kort avstånd (ca. 100 meter) från den livliga hamnen med mysiga cafeér och matställe. Stranden ligger ca. 500 meter bort på den andra sidan av staden.

Förläng säsongen i vackra Castellammare del Golfo

Castellammare är en stad som lever året runt. Njut den sköna sicilianska vintern på Domus Mariae, där du bor granne med det lokala café och restaurang samt endast en kort promenad från den livliga hamnen med liv och rörelse året runt. Kvaliteten av dörrar och fönster samt den fina isoleringen i lägenheterna gör det möjligt att bo bekvämt och bra även under hösten och vintern när vädret ofta är fint. Klimatet är behagligt och du kommer ofta kunna leva som en italienare och en del av befolkningen då här inte är många turister. Notera även att det enda tillägg som betalas vid långhyra är turistskatt och slutstädningen.

Läs mer om Domus Mariae

Fyra rymliga lägenheter

Palatset framstår som ståtligt längs vägen. Ingången är lite mörk med behaglig. De fyra lägenheterna som uthyres på dagsbasis är på många sätt fina och på andra enkla. De är dock alla utrustade med aircondition, förvaringsbox och satellit-TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map