Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Casa Nené

 
Casa Nené är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Nené är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna härliga villa har en otrolig utsikt över kusten och havet som ligger 2,8 km bort. Villan ligger ca. 1,5 km från Castellammare där man finner allt man kan tänkas behöva såsom shopping, cafeér, restauranger etc.

Har man lust att köra en bit finns det många härliga utflyktsmål i området. Scopello och Zingaro reservatet ligger på ett avstånd av 10 km. Orter som Segesta, Palermo och Trapani är också värda ett besök. Flygplatsen i Palermo ligger ca. 38 km från villan. Det är nödvändigt att ha en bil till förfogande för att kunna ta sig runt samt få ut så mycket som möjligt av området. Det finns varken offentlig transport eller taxi.

Läs mer om Casa Nené

Huset har en övertäckt veranda och terrass så man kan äta ute i solen eller skuggan. Det finns också en härlig trädgård där det finns palmer, olika medelhavs plantor och en grill.

Huset är trevligt och snyggt möblerat och består av 5 sovplatser.
På första våningen finns ett stort uppehållsrum med öppen spis, kök, badrum och läshörna samt en veranda och terrass.
På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsängar, sovrum med enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt ytterliggare en terass.

Dölj texten
 
 
search map