Omdömen från Casa Bianca

 
Casa Bianca är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Bianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Bianca

Läs personliga omdömen av Casa Bianca som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Bianca. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Håkan med familj från Löddeköpinge i Sverige bodde på Casa Bianca i Castellammare del Golfo från den 22. till den 29. april 2006.

Huset vi hyrde uppfyllde med råge våra förväntningar, det ligger med mycket vacker utsikt över havet och omgivningarna, fasiliteterna i huset verkade vara valda med omtanke och husägaren var mycket trevlig och hjälpsam. Stadens hamnområde var vacker, men det var litetorftigt att shoppa där. Vi kan speciellt rekommendera en utflykt till bergsbyn Erice som ligger nära Trapino.
GLÖM INTE ATT HYRA BIL, Taxiresor kan vara mycket dyra! Sicilianarna är mycket trevliga och hjälpsamma, men det är svårt att göra sig förståd på engelska.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map