Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Casa Bianca

 
Casa Bianca är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Bianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Snyggt, enkelt och funktionellt hus som ligger i ett lugnt område i gröna omgivningar. Till huset hör också en härlig trädgård och en stor utomhus plats som är perfekt om man vill duka upp och äta utomhus. På de härliga sommarkvällarna råder här ett typiskt sicilianskt lugn.

Casa Bianca ligger bra i förhållande till staden Castellammare del Golfo och det är bara ca. 2 km till centrum där man finner alla olika shoppingmöjligheter, cafeér och restauranger. Huset är perfekt för de familjer som önskar att ha bra med plats runt omkring sig och samtidigt vara nära staden och stranden. Det är nödvändigt att ha en bil till förfogande för att kunna ta sig runt samt få ut så mycket som möjligt av området. Det finns varken offentlig transport eller taxi.

Läs mer om Casa Bianca

Hus med 6 sovplatser:
Huset är fördelat på två våningar där den nedersta delen består av en kombination mellan kök och uppehållsrum (utrustat med öppen spis och TV). Rummet är mycket rymligt. Dessutom finns det badrum med toalett och dusch.
Översta våningen består av två sovrum med dubbelsängar, ett litet sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map