Omdömen från Balcone Silvana

 
Balcone Silvana är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Silvana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Silvana

Läs personliga omdömen av Balcone Silvana som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Silvana. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ulrika med familj från Danderyd i Sverige bodde på Balcone Silvana i Castellammare del Golfo från den 2. till den 9. juli 2011. Sedan fortsatte de till Il Vecchio Frantoio i Scillato.

Vi är mkt nöjda med vår vistelse på Sicilien. Lägenheten i Castellammare del Golfo var bättre än jag hade förväntat mig, mkt fräsch och ren med i princip nytt kök. Vår kontakt, Sr Romeo, var mkt hjälpsam och mån om att vi skulle få en bra vistelse i lägenheten.

Stan/byn var mkt mysig och trevlig med många restauranger och delikatessbutiker och en fantastiskt god gelateria som vi besökte nästan varje dag. Befolkningen var trevlig, kändes inte som att de var vana vid alltför mkt turister. Ca 5 min bilväg bort låg en trevlig familjär strand. Kort sagt, en mkt trevlig stad. Vi är iaf mkt nöjda med våra två bokningar som vi gjort via In Italia, vi lär använda oss av er när vi åker till Italien nästa gång!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map