Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Balcone Silvana

 
Balcone Silvana är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Silvana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Silvana ligger på Via Roma i Castellammare del Golfos trevliga centrum på kort avstånd från inköpsmöjligheter, caféer och matställe.

Lägenheten har två balkonger, den ena med utsikt mot havet från sidan. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, TV och tvättmaskin och kan ta emot upp till 6 personer.

Läs mer om Balcone Silvana

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2:a vån. med balkong):
- Lägenheten ligger på andra våningen är på ca. 92 m². Från ingången kommer man in i det stora uppehållsrummet med kokvrå (dock med både ugn och kyl/frys), matplats och bäddsoffa för två personer (bäst för barn under 12 år). Härifrån kómmer man ut till den ena balkongen som är ca. 1 meter bred och 2 meter lång och varifrån man har utsikt till hamnen och havet. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och möjlighet för en extra säng samt utgång till den balkong som vänder mot berget. Till sist finns det ett badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map