Omdömen från Balcone La Marina

 
Balcone La Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone La Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone La Marina

Läs personliga omdömen av Balcone La Marina som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone La Marina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars med familj från Linköping i Sverige bodde på Balcone La Marina i Castellammare del Golfo från den 23. till den 27. juni 2008.

Jo resan gick bra och området var helt ok. En bit att åka till stränder och ett måste med hyrbil. Hittade inte boendet på grund av väldigt slingriga vägar inne i byn som dessutom var enkelriktade nästan överallt.

Boendet var annars bra. Bra standard. 50 EUR kontant till hyresvärden för städning utan kvitto vid ankomst var lite överaskande.
I övrigt fanns det att göra i byn och god mat på flera platser. Väldigt låg nivå på Engelska överlag. Många, även unga, kunde inte ett enda ord. Kan vara bra att veta. I övrigt trevliga människor och sannslöst vackert.

In-Italias kommentar

Avgifter som ska betalas på plats som t.ex. slutstädning står såväl specificerat på vår hemsida (under prislistan) som på varje kunds voucher. Så även i detta fall.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map