Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Balcone Bellavista

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Håll din semester i det charmerande centrum av Castellammare del Golfo. Härifrån har du endast ett par steg ner på trappan till en av stadens bästa restauranger och du har flera bra matställen inom kort gångavstånd. Inne i staden har du bra inköpsmöjligheter till dina måltider.

Kort avstånd till hamnen och stranden

Från Balcone Bellavista har du utkik ner till hamnen som ligger med ett kort avstånd bort, ca 5 - 8 minuter till fots från din trappuppgång. Vid hamnen har du även en strand som inte är den bästa att ligga på. Går du lite avsides (du följer huvudgatan ned mot borgen och tar höger mot Piazza Petrolio, så kommer du fram till en liten sandstrand där du kan hyra solstolar och parasoll. Gillar du bättre en bred och bounty-aktig sandstrand så kan du ta bussen mot tågstationen, som ligger ett par kilometer bort och där kan du njuta av den finaste sand, du kan drömma om. Här är stranden barnvänlig och bussen kör så ofta att du inte behöver ha bilen med. Hyr dock gärna en bil så att du kan uppleva mer av området och landskapet. Då kan du bl. a besöka Segesta arkeologiska grav och tempel, Erices eleganta medeltida centrum, saltminerna vid Trapani, Marsala osv

Njut av utsikten över havet och hamnen

Lägenheten har en balkong som går hela vägen runt. Här finns plats att sitta ute och titta ut över gatan och caféet nedanför där de gamla sitter och spelar kort medans de yngre kopplar av under siestans timmar eller innan kvällsmaten. Du kan även blicka norrut mot havet som dyker upp mellan stadens takåsar och de vackra bergen. På balkongen finns även plats till att läsa en bok eller njuta av ett glas vin - måltiden måste ske inomhus (pg. a ytan) eller ute på en av restaurangernas terrass som finns i närheten.

Lägenheten på Balcone Bellavista

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2 vån med avlång balkong och havsutsikt från sidan)

Lägenheten ligger på andra plan och har utsikt över rådhuset ena sidan och havet på den andra. Den är ca 50 m² stor och har ett kök (med ugn och kylskåp med frysfack), allrum med ett köksbord och möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa, sovrum med smal dubbelsäng (en och en halva sovplats) och utgång till balkong med havsutsikt från sidan, sovrum med en dubbelsäng och utgång till balkong ut mot rådhuset samt eget bad med toalett och dusch samt ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har aircondition, Tv och Wi-Fi.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Terrazze Dolce Vita

Castellammare del Golfo, Sicilien

Appartamenti Pescatore

Castellammare del Golfo, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map