Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Appartamenti Pescatore

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Pescatore ligger i det trevliga centrum av Castellammare. Från den stora lägenheten har man en vacker utsikt över hamnen och havet, som ligger endast 150 meter från huset. I närheten och i hela staden finns det flera möjligheter för inköp och smaka det exotiska sicilianska koket.

Familjesemester i Castellammare del Golfo

Ingen pool och ingen nöjespark men ändå kan du ha en riktigt skön semester med familjen: från stadens hamn kan du segla med privat båt längs kusten och uppleva naturreservatet Lo Zingaro, fina strander och vackra klippor mot väster. I bil eller i buss kan du komma till den breda, långa och barnvänliga sandstranden mellan staden Alcamo och Alcamo Marina. Eller så kan du köra till Segesta (grekiskt tempel och teater) och med samma biljett kan du besöka Selinuntes tempel. Från stadens tågstation kan du ta till Palermo och uppleva stadens marknader (Ballaro och Vucciria) och atmosfärrika centrum.

Läs mer om Appartamenti Pescatore

Ljus lägenhet nära stadens puls och matställe

Här bor du mitt i stans pittoreska omgivningar. Nedanför trappan finner du gatan via Garibaldi som präglas av både caféer och matställe. Få steg uppför backen och du är på 4 canti som betraktas för att vara stadens centrum. Du är nu nära rådhuset och den kommunala trädgårdsparken. I motsatt riktning alltså mot vattnet går du ner mot borgen samt hamnen på andra sidan, eller mot stadens bästa strand vid Piazza Petrolo på andra sidan.

L√§genheterna på Appartamenti Pescatore

Fyrarumslägenhet med 4/5 sängar (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten ligger på tredje våningen men på grund av de höga nivåerna är det precis som att gå upp till 4:e våningen. Det har totalrenoverats under 2015 och mäter ca. 95 m². Den består av vardagsrum med kokvrå (spis med kokplattor, liten elektrisk ugn och vattenkokare), utgång till terrassen med bord och stolar samt havsutsikt, tre sovrum med två enkelsängar som lätt kan sättas ihop till en dubbelsäng, två badrum med toalett och dusch (tvättmaskin i det ena).

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (med loft och balkong)

Lägenheten ligger på tredje våningen men på grund av de höga nivåerna är det precis som att gå upp till 4:e våningen. Det har totalrenoverats under 2015 och mäter ca. 45 m². Den består av ett stort uppehållsrum med kokvrå (spis med kokplattor, liten elektrisk ugn och vattenkokare), bred bäddsoffa och utgång till en balkong. En trappa leder upp till sovloftet där det finns två sovplatser. Badrummet är utrustat med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map