Hotell i Castellammare del Golfo på Sicilien

Albergo La Piazzetta

 
Albergo La Piazzetta är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo La Piazzetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Albergo La Piazzetta ligger i Castellammares historiska centrum på det lilla torget Piazza Europa. Från torget leder en liten väg ner mot stranden vid Piazza Petrolo (ca. 100 meter) där det även finns flera matställe, glassbar och inköpsmöjligheter. Går man mot hamnen korsar man gatan Corso Garibaldi där det finns butiker av alla slag.

Hemtrevligt och god komfort

Hotellet var ursprungligen ett palats där Marisa den nuvarande ägaren själv föddes. Familjerna är inte längre lika stora som för i tiden då lantbruket och fisket krävde många starka armar och med tiden blev palatset mindre och mindre bebott. För att undgå förfall transformerade Marisa om huset till ett litet familjehotell som skulle få känslan av att vara ett riktigt hem. På första våningen finner man receptionen och en liten bar ifall man önskar en kopp kaffe. En hiss leder upp till de andra våningarna och högst upp i huset finns det gamla vardagsrummet som har utgång till en fin och stor terrass med havsutsikt. Vardagsrummet har dock blivit inrett som frukostrestaurangen (öppen från kl. 07:30 - 09:30) där gästerna dock är välkomna att njuta av en kall öl eller ett glas vin.

Läs mer om Albergo La Piazzetta

Fina rum - några med havsutsikt

Marisa har själv rest en hel del i förbindelse med sitt jobb och har försökt inredda hotellet på så vis att viktiga faciliteter inte fattas, något hon själv ofta märkt. Alla rum har badrum med fönster och plats för necessär m.m. vid spegeln. Rummen är utrustade med aircondition, wi-fi internet-uppkoppling, TV, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Rummen är alla inredda i samma stil men skiljer sig sett till storlek och utsikt. De rum som har direkt havsutsikt är de som vänder mot det lilla torget vilket kan medföra lite mer ljud från de unga lokala invånarna som samlas på torget med sin mopeder (framför allt under juli och augusti).

- Standardrummen har varken balkong eller någon utsikt. De är är dock utrustade enligt beskrivnigen ovan. Några av dem har plats för extra säng.
- Superiorrummen har balkong som i de flesta fall har havsutsikt från sidan över havet (garanteras EJ). De är lite större och ljusare än standardrummen och perfekta för längre vistelser. Precis som standardrummen har några av dem plats för extra säng.
- Hotellets 3 Junior suites har balkong som antingen har havsutsikt från sidan eller direkt. Dessa suiter är trevligt inredda med ett hörnbord och stolar samt dekorerade med målningar och litografier. De som har direkt utsikt över havet är faktiskt de minsta rummen och har plats för max en extra säng. Några av de andra med havsutsikt från sidan har plats för två extra sängar.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Mahara Hotel

Mazara del Vallo, Sicilien

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Hotel La Battigia

Alcamo Marina, Sicilien

Rekommendationer till dig

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map