Agriturismo i Castellammare del Golfo på Sicilien

Agriturismo Arcudaci

 
Agriturismo Arcudaci är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Arcudaci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Arcudaci ligger i fridfulla och vackra omgivningar på landet mitt i mellan Segestas grekiska teater och tempel, mellan triangeln skapad av staden Castellammare del Golfo (18 km), Buseto Palizzolo (17 km) och Calatafimi (15 km). Det är ca. 40 km - det mesta via en motorväg till Trapani flygplats, så man kommer smidigt hit ifall man landar sent på kvällen eller har ett tidigt hemflyg.

På gården bor Antonio med sin familj, som lever av att dyrka de många hektar mark runt gården. Efter att Antonio blev färdigutbildad bestämde han sig för att återvända och inrätta en ny byggnad intill hans hus och en annan strax under. På plats är det möjligt att hyra cyklar eller rida på gårdens hästar. Sedan augusti 2011 finns det en stor pool på ca. 200 m² med tillhörande barnpool (djup från 30 - 70 cm) i trädgården framför restaurangens terrass - den är gjord som stor attraktion för själva restaurangens gäster, så man ska förvänta sig musik och liv, framför allt under helgerna.

Läs mer om Agriturismo Arcudaci

Antonios mamma står för den traditionella matlagningen som hon alltid lagat åt familjen. Denna mat går nu även att avnjuta i den mysiga restaurangen, bredvid deras hus. På den stora terrassen med fantastisk utsikt över landskapet kan man äta (ute) när vädret tillåter. Är det inte säsong för att äta utomhus så är matsalen vackert inredd med öppen spis och stora fönster som vetter mot dalen.

De totalt 10 rummen är vackert inredda vilket Antonio stolt understryker då framför allt madrasserna är av mycket bra kvalitet. De har alla direkt ingång från trädgården så man kan sitta precis utanför rummet om man inte vill gå upp till den gemensamma terrassen. Rummen är dessutom utrustade med aircondition och satellit-TV samt eget badrum med toalett och dusch. Det finns i flera av rummen plats för upp till två extra sängar så att familjer kan bo tillsammans.

Dölj texten
 
 
search map