Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

4 Canti Case Vacanze

 
4 Canti Case Vacanze är inte tillgänglig i dagsläget
4 Canti Case Vacanze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellammare del Golfo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

4 Canti Case Vacanze är ett palats från slutet av 1800-talet som ligger i hjärtat av Castellammare del Golfo, nära den korsning där vägen ner till havet möter den som skär genom staden mot rådhuset på den ena sidan och Alcamo Marina på den andra.

Bo som en äkta sicilianare

Stämningen av att bo i en äkta siciliansk kuststad väntar utanför dörren. En god restaurang (Antiche Scale) ligger ca. 50 meter från byggnaden, strax efter rådhuset. Men området är även fullt av andra matställe och pizzerior, inte minst närare havet vid hamnen. Det är möjligt att parkera mot betalning vid byggnaden, annars ska man försöka få en plats på någon av de gratisplatser som också finns i närheten. Dock är bil inte nödvändigt här ifall man kommer för att uppleva staden charm och räknar med att koppla av vid vattnet eller på den gemensamma terrassen.

Läs mer om 4 Canti Case Vacanze

Lägenheterna

Lägenheterna ligger alla på tredje våningen - observera att det inte finns någon hiss. Trots palatsets ålder kan man glädja sig åt en vistelse i rymliga och bekväma lägenheter som är utrustade med aircondition, flatscreen-TV och DVD samt kök med microvågsugn och till sist badrum med toalett, dusch och hårtork. Man bör förvänta liv och rörelse från gatan framför allt i rusningstiden på grund av lägenheternas centrala placering - fönsterna är dock ljudisolerade och säkrar att man nästa inte kan höra någonting. Internet-uppkoppling (wi-fi) finns tillgängligt på kafféet nere på hörnet. Man ska bara fråga om att använda det samtidigt som man beställer något att dricka...

Lägenheterna på 4 Canti Case Vacanze

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (med 2 balkonger)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt eventuell enkelsäng och badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheterna har två balkonger vardera samt tillgång (via uppgången) till den gemensamma terrassen där man kan sola och äta sina måltider.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (med 1 balkong)

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt eventuell enkelsäng och badrum med toalett, dusch och hårtork. Denna lägenhet har egen balkong samt utgång till den gemensamma terrassen där man kan sola och äta sina måltider.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (utan balkong)

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt eventuell enkelsäng och badrum med toalett, dusch och hårtork. Denna lägenhet har ingen egen balkong men där emot direkt utgång till den gemensamma terrassen där man kan sola och äta sina måltider.

Dölj texten
 
 
search map