Semesterbostad i Castell'Umberto på Sicilien

Casa Surfinia

 
Casa Surfinia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Surfinia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castell'Umberto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Surfinia ligger lite avsides cirka 100 meter från Castell' Umbertos kyrka och det stora torg, som fungerar som samlingsplats för hela staden både på kvällarna såsom på dagen. Närmaste restaurang, var det serveras lokala rätter baseradepå kött och grönsaker, heter em>Da Ciccino och ligger cirka 100 meter från huset. Cirka 200 meter längre ner ligger den stora trädgården med offetlig utomhuspool (öppen från den 5 juli till den 31 augusti).

Huset byggdes under 70-talet, då ägarna återvände hit från deras mer kaotiska tid i Torino, var de arbetat på FIAT-fabriken. Sarina, som sköter huset och en frisersalong i staden, valde att återvända till hemorten, då hon saknade de stora skogarna och utiskten över Rocche del Castro, som så starkt präglar landskapet vid solnedgång. Då familjens barn är utflyttade, valde Sarina att inreda en del av huset till övernattning för turister och gjorde således i ordning två lägenheter för detta ändamål.

Läs mer om Casa Surfinia

Husets fasad har aldrig riktigt blivit färdigmålad, vilket inte direkt är något ovanligt i sydligaste delen av Italien. man kan lugnt parkera på vägen till huste, var det alltid finns möjlighet att hitta en plats.

Bägge lägenheter är fint inredda och har utsikt över staden och havet från deras balkong 7 terrass. Här kan man inta sina måltider och bara vara, allt beläget nära stadens centrum och samtidigt i lugna omgivningar.

Lägenheterna på Casa Surfinia

Tvårumslägenhet Mansarda

Lägenhet Mansarda ligger på tredje våningen. Det ska uppmärksammas att man kommer till tredje våningen genom en spiraltrappa från andra till tredje våningen och att det inte finns någon hiss i huset. Lägenheten har ett matkök med två fåtöljer och ett litet matbord, sovrum med dubbelsäng och utsikt över Rocche del Castro, badrum med toalett och dusch samt en jättestpr terrass med bord, stolar och parasoll, varifrån man har fin utsikt över både havet, staden och bergen. Det är möjligt att sätta in en extrasäng i ett av sovrummen eller köket, men man tar inte emot barn under 12 år. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, som kan användas mot betalning.

Trerumslägenhet Camino

Lägenhet Camino ligger på andara våningen och det ska uppmärksammas att det inte finns hiss i huset. Lägenheterna är trevliga och rymliga men dock inte för barn under 12 år. Lägenheterna har tillgång till matkök med öppen spis och en svit med två fina och bekväma soffor, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och möjlighet med en extra säng samt badrum med toalett och dusch. Längs med husets nordliga och östliga sida löper en bred balkong som slutari en terrass, var det finns trädgårdsstolar, bord och parasoll. Från balkongen har man dessutom fin utsikt över havte, staden och delvis även över bergen.

Dölj texten
 
 
search map