Agriturismo i Castelbuono på Sicilien

Tenuta Luogo Marchese

 
Tenuta Luogo Marchese är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Luogo Marchese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelbuono här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På vägen upp från Cefalù till Castelbuono skiftar landskapet från de barska kustklipporna till bergstoppar och höjdslätter. Halvvägs upp ligger en stor berömd vingård som heter Tenuta Sant'Anastasia. På en utsiktsplats ovanför denna vingård ligger Tenuta Luogo Marchese.

Här är vi 240 meter över havet som man kan se från ägendommen och man får en känsla av att vara på randen till berget när man på kvällen sitter och njuter av den friska bris som sveper förbi under den fina pergola täckt av en stor glicine (Blåregn) eller på sin egen terrass. På denna höjd är klimatet svalkande men ändå varmt. Här växer såväl olivträd och palmer samt mer typiska bergsväxter som kastanje och nötträd och to.m. en ask planatage med 170 träd som ska sättas i prodution igen för att få den eftertraktade manna. På gården finns det även getter, ett par åsnor och några hästar, om man vill kan man få rida hästarna också. Vid gården finns en en pool med soldäck och solstolar och parasoller samt en liten lekplats.

Läs mer om Tenuta Luogo Marchese

Vägen upp till gården är ganska brant men asfalterad (även bussar kan ta sig upp hit). När man kommer upp till gården finns en stor gemensam parkering. Vid ingången finner man reception och ett gemensamt uppehållsrum till höger. Till vänster ligger ställets restaurang var det serveras traditionell mat från Madonie- bergen. Här kan man smaka på en god stek från Castelbuono som antigen grillas eller steks, färska grönsaker och läckra pastarätter. Man kan välja att äta utomhus på den stora terrassen eller inomhus i den rustika matsalen var det under de kallare månaderna alltid brinner i den rustika öppna spisen. Från restaurangen finns den en ingång till en liten vinkällare var man bevarar olika goda Sicilianska viner.

Gårdens 18 rum är alla rustikt inredda och de ligger alla runt den stora utomhus terrassen. Några av dem har en egen terrass med bord och stolar, andra har balkong och några får nöja sig med bara ett fönster. Rummen har alla privat badrum med toalett, dusch eller badkar. Det finns även rum med plats till 4 personer.

Dölj texten
 
 
search map