Hotell i Castelbuono på Sicilien

B&B da Pasquale

Pasquales uställning
 
B&B da Pasquale är inte tillgänglig i dagsläget
B&B da Pasquale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelbuono här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den gamla delen av Castelbuono, mellan borgen och stadens torg, längs en liten sidogata ligger detta lilla bed & breakfast som drivs av familjen Bergi som även äger en agriturismo (gård) utanför staden. Där är du välkommen att nyttja poolen och restaurangen.

Det genuina och äkta Sicilien

Men varför ta sig ut på landet när du kan uppleva den värme och atmosfär som varje kväll utspelar sig på torget i denna stad som har både en stark identitet och långa traditioner. De gamla sitter och njuter av de sista timmarna av solsken, medan krögare och caféägare gör borden klara för sina gäster.

Förutom lokalbefolkningen som har sina fasta platser på stolarna finns det en kontinuerlig tillströmning av resenärer och andra sicilianare som kommer hit för att köpa manna , som de flesta känner från Bibeln, men egentligen inte provat tidigare: det ser ut som vita korianderfrö och smakar som honungskaka. Det har använts i århundraden som ett hjälpmedel och medicin tills man började framställe det konstgjort i modern laboratorier.

Läs mer om B&B da Pasquale

Tre rum med aircondition

I denna stadsmiljö har familjen Bergi köpt och renoverat en av stadens gamla kyrkor och inrett deras utställning av de produkter som de bjuder in alla besökare att smaka (deras marmelader är riktigt goda). Vid kyrkan har familjen även renoverat ett av de gamla husen och inrett tre rum.

De är inredda till resenärer på upptäcktsresa: bra sängar, privat badrum, aircondition men ingen uteplats eller balkong. Ett par eller högst tre nätter här kommer definitivt att ge en djupare inblick i den lokala kulturen, livet och gastronomi: i stadens centrum finns flera restauranger, däribland den goda och erkända
Nangalarunni och konditori Fiasconaro som har samlat och utvecklat flera recept på kakor med manna. Det finns gratis allmän parkering ca. 100 meter från det lilla bed & breakfast.

OBS: När det gäller frukosten ska du inte förvänta sig något speciellt. Men du kan alltid komplettera på det lokala caféet / espresso baren på huvudgatan.

Rummen på B&B da Pasquale

Dölj texten
 
 
search map