Omdömen från Azienda Agrituristica Bergi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Azienda Agrituristica Bergi

Läs personliga omdömen av Azienda Agrituristica Bergi som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Azienda Agrituristica Bergi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono som semester-destination

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Härlig upplevelse i vacker natur

Härligt poolområde. Vackra rum. Rar familj som äger stället.

Castelbuono som semester-destination

Castelbuono ligger i vackra omgivningar. Men om vi ska till Sicilien igen, kommer vi att välja att byta hotell efter halva tiden, så att man får lite olika upplevelser. Castelbuona ligger cirka 3 rimmar från Etna, men vägarna är bra. Det är långt till sydkusten och Catania.
Vi klättrade i träden i nationalparken - superupplevelse.

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Familjerum 1:a våningen
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jordnära och riktigt goda ramar för semestern

Härligt semesterställe med en närvarande och gästfri värdfamilj. Vackra omgivningar, bra pool, trevlig restaurang och trevliga städer i närheten.

Aircon på rummet fungerade inte i värmeböljan (40 grader), men annars var allt ok. Daglig städning av rum.

Djuren på området kan låta lite om natten, men det är ju också en del av charmen! :)

Castelbuono som semester-destination

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Familjerum 2:a våningen med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast sporadiskt wifi på området. Alltid i restaurangen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och prisvärt

Trevligt boende, god service, familjekänsla och med Giovanni som en god värd!
Om du bokar halvpension så räkna med mycket mat, vällagat men bor du flera nätter så dyker de kanske upp igen - i någo ändrad skepnad.

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Gästvänlig och generös värdfamilj

Anlände sent på kvällen och fann att restaurangen var öppen. Laura frågade om vi ville äta innan vi fick vårt rum. Precis vad vi behövde efter en lång dag av resa. Super observant. Resten av semestern vi upplevt bara vänlighet och intresse för vad vi ville göra de kommande dagarna.
Vi talar italienska, engelska och franska, så kommunikationen var inget krångel. Vi hade beställt halvpension . En kvällsmåltid består av antipasti 5 gånger, 2 gånger pasta, kötträtt och slutligen en dessert. Så mycket att mätta en hungrig nordbo.

Castelbuono som semester-destination

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Är det inte för bergskörning , är detta inte platsen. Ligger ca 30 minuter med bil från närmaste huvud / motorväg
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Azienda Agrituristica Bergi

Bergi kom strax efter Vilas Costa I Capo d'orlande- som är 110% lyx. Så vi var lite tveksam. Men men men Bergi är en härlig härlig plats. Lugn och ro, trevlig pool - fantastisk service. Tyvärr - inte mycket mer att be om ....... Utom kanske mer tid där nere.

Rummet är som beskrivs. Och det fungerar bra bra. Vi kom som sagt från den ultimata lyxen, så vi är förmodligen lite mer försiktiga i vår beröm :)

De gör utmärkt frukost. Läckra hemgjorda produkter och en god kopp kaffe. Jo - så borde det nog vara en bra dag. Det finns saker som du behöver.

Vi åt på plats alla dagar. Delvis på grund av att kvaliteten på højgrad var bra. Priset lika. Men kanske viktigast av allt, det är bekvämt att gå direkt från poolen till lägenheten och" tvätta solen i sig", gå 100 m. Och sedan sitta ner och dela en stor flaska vin och vällagad mat och sedan vagga tillbaka några timmar senare. Nyheter att inte vilja?

Castelbuono har flera bra restauranger. Mer var i stan och hämtade pizza och åt dem på terrassen / platsen. Det var också en möjlighet - vi var alldeles för bekväma.

Vi njöt verkligen av Bergi och det var en mycket bra slut på en bra semester på ön. Vi kan bara rekommendera Bergi. Vi kommer gärna igen.

Castelbuono som semester-destination

Castelbuono är så mycket mer värt ett besök. Det är för långt för att gå men hur de kör bil :)

Men 5 -10 min. i bilen, då är du i hjärtat av staden full av liv.

Ta en tur på morgon till torget .Få en glass (brioche med is vid behov.?) Och / eller en kaffe och känn atmosfären - det är coolt. Och jag undrar om det kommer en sopoåsna förbi?

Cefalu är också värt ett besök.































Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Familjerum 2:a våningen med terrass

Saknas, ingenting. Så talet tre är här NÖJD. Mer än medel - men inte mycket nöjd
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

pris kvalitet så mycket ordning
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Italienska lantlig idyll - 10 med pil upp

Bergi är ett bra ställe. Ligger mycket vackert till. En underbar familj tog väl hand om oss. Vi stannade på Bergi en vecka.
Restaurangen serverar bra mat. Jämfört med Tripadvisor som hyllade restauranger i Cefalu och Castelbueno är anläggningens restaurang klart bäst.
Trevligt rent poolområdet . Rummen är i gott skick. Inte städning bara byte av handdukar och bäddade sängar.
Familjens hundar är också en stor hit för barnen. Bergi producerar mycket inkluderar även olivolja, manna och sylt. Bra bra.
Castelbueno ligger bara 6 minuter med bil. En underbar stad med både lokal shopping och många restauranger.
Ett minus var en mycket instabil luftkonditionering och en frukostbuffé där alltför mycket teknik inte fungerade . En brödrost som inte rostade och en kaffebryggare som inte fungerar. Och även om vi och andra gäster påpekade många gånger.

Castelbuono som semester-destination

Beläget i det gröna. Långt från stora attraktioner såsom Etna och Taormina. För långt för Palermo och ca 40 minuter till den vackra Cefalu. Men så länge vi visste att det är ok. Men inte använda webbplatsen som en bas för sightseeing. Dessutom använder alltför mycket tid i en bil.
Vi körde till Taormina från Bergi. En lång dag med nästan 6 timmar i bilen.


















Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Familjerum 1:a våningen
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi

dålig
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe, vackert läge, utsökt mat

Bergi ligger väldigt vackert i bergen, vid den mycket trevliga staden Castelbueno. Vi möttes av en mycket gästfri och vänlig värd, och kände oss väldigt välkomna. Trädgården ligger invid en bergssida, med rummen ovanför så många av dem har vin utsikt. Trädgården var mycket frodig med vackra gångar och poolområdet var väldigt trevligt. Hög kvalitet på allt.

Restaurangen var fantastisk och mycket autentisk. 25 euro för 4 rätter. Frukosten var inte spännande, när man kommer som en dansk med förväntningar.

Stället gör sin egen marmelad och honung, som var riktigt läcker.

Jag skulle ha gett fem stjärnor om rummet haft ett litet kylskåp och en vattenkokare. Det saknade vi mycket.

Rekommendationer till andra gäster

Goda möjligheter för vandringar i bergen, som Bergi kan vara med och arrangera.

Cefalu som ligger 30 minuters bilfärd norrut, vid vattnet, var en riktig vacker stad, värd ett eller flera besök.
Castelbueno har många bra restauranger. Vi fick stor stenugnsbakad pizza för 5-7 euro.

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert!

Vi bodde två vuxna och tre barn i fem dagar på Azienda Bergi och njöt av det fantastiska läget, den fina poolen och den goda, ekologiska, hemlagade maten. Stället har ett unikt och vackert läge i bergen, värdarna är rara och uppmärksamma och vi gav oss ut på ett pärlband av fina utflykter. Vi var särskilt förtjusta i staden Castelbuono, som ligger fem minuter bort, men även Cefalu är trevligt.

Rekommendationer till andra gäster

Boka en lägenhet på andra våningen, så att ni får den fina utsikten!

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Familjerum 1:a våningen

Vi hade missat att det inte fanns något ordentligt vardagsrum, utan bara två sovrum, lite irriterande när man reser som en familj.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt genuint italienskt lantställe

Mycket trevlig och rar betjäning. Bra rum med fin balkong och superfin utsikt. Poolen var toppen. Kanske inte det största av urval på kvällens meny – och om man inte är synnerligen glad för grönsaker bör man undvika "menu of the day" på kvällen. Nog för att det är mycket grönsaker i det italienska köket, men våra tonåringar på 14 och 17 år saknade kött!

Azienda Agrituristica Bergi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agrituristica Bergi
Familjerum 2:a våningen med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Tenuta San Giovanni

Sant'Angelo Muxaro, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map