Semesterbostad i Caprileone på Sicilien

Villa Tecla

 
Villa Tecla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Tecla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sicilien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från Villa Tecla får du känslan av att kunna flyga över havet rakt mot de Eoliska öarna. Med dess privata pool, den gröna trädgården, de rymliga rummen och det fina läget, utlovar Villa Tecla en vistelse som erbjuder essensen av Nebrodibergen i Nationalparken längs den norra kusten på Sicilien.

Från toppen av din privata pool

Ta dig tid att beundra havet och dess skiftande färger, njut av brisen som blåser genom olivträdens kronor i trädgården, njut av doften av salt och blommor - var årstid i Nebrodibergen erbjuder sina egna fördelar. Från toppen av Villa Tecla, kan du njuta av en enastående utsikt över kusten och kuststaden Rocca, där den närmaste motorvägspåfarten ligger (7 km). Den trevliga stranden vid Capo d'Orlando ligger ytterligare 5 km bort och är en trevlig plats för snorkling och bad.

Läs mer om Villa Tecla

Villa med gott om plats till två eller tre familjer

Huset är uppdelat i nivåer. Markplan ligger en halv våningen ner, vid poolen, medan ingången och köket ligger på våningen ovanpå. Varje våning har två sovrum. Köket är utrustat med spis, ugn, micro, stort kylskåp och kaffemaskin, utöver nödvändiga köksredskap.
Villa Teclas har en stors pool, 4 rymliga dubbelrum - var och ett med eget badrum med dusch och toalett - TV och aircondition. På varje rum finns möjlighet för en extrasäng till ett barn. I hela villan finns också wifi.

Dölj texten
 
 
search map