Semesterbostad i Capo d'Orlando på Sicilien

Villa Laura

 
Villa Laura är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Laura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Laura är ett hus med en stor personlighet för dem som vill ha mer än tak över huvudet. Med sitt läge på sluttningarna ovanför Capo d'Orlando erbjuder huset gott om plats inomhus, trevliga rum och stora terrasser med havsutsikt och pool.

Lugna omgivningar och vacker utsikt över havet

Villa Laura ligger på sluttningarna bakom Capo d'Orlando (4 km), där man finner ett rikt urval av inköpsmöjligheter och matställen. Det är inte nödvändigt att köra hela vägen ner till stan för att finna en restaurang eller en pizzeria, men bil har man oavsett vilket behov för under vistelsen. Området bjuder på flera trevliga utflyktsmöjligheter som alla kräver tillgång till bil.

Läs mer om Villa Laura

Frodig trädgård med pool och solrik terrass

Huset ligger i slutet av en återvändsgränd vilket innebär mycket begränsad trafik. Runt huset finner man en frodig och lummig trädgård med medelhavsväxter, exotiska plantor samt både olivträd, apelsinträd och citronträd. Snett mittemot terrassen vid köket och vardagsrummet har man placerat en stor avlång pool (2,5 x 15 meter) där det är möjligt att simma mot strömmen.

Välutrustat hus för 6 personer

Huset tillhörde Laura i flera år och det har länge varit hennes hem, så det finns verkligen gott om plats för både vardagliga aktiviteter samt förhållandevis få sovplatser: endast sex i allt. Laura har nu flyttat ner till staden och gästerna kommer att uppskatta den goda platsen och mycket fina utrustning. Är det något man inte finner i huset så är det diskmaskin. I övrigt finns det mesta att tillgå.

Villa med 6 sovplatser
Huset är fördelat på två våningar. Bottenvåningen består av ett kök med fyra kokplattor, ugn, mikrovågsugn, stor kyl och tvättmaskin, utgång till möblerad terrass, matsal med havsutsikt i förlängning med köket samt stort vardagsrum med soffa och tillgång till ytterligare en terrass, läsrum med soffa, sovrum med två bäddar i en bäddsoffa samt ett badrum med toalett och dusch. En inre trappa leder upp till den andra våningen där man finner ett badrum med toalett och badkar samt utsikt över poolen och havet, sovrum med dubbelsäng och tillgång till en stor balkong med havsutsikt och ytterligare ett sovrum med dubbelsäng samt aircondition. Härifrån kommer man vidare ut till en loggia och stor terrass med trappor som leder ner till trädgården.

Dölj texten
 
 
search map