Villa i Capo d'Orlando på Sicilien

Villa Gullá

 
Villa Gullá är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Gullá är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Gullá ligger på höjderna bakom Capo d'Orlando, ca. 3 km från stranden och havet.

Kvarteret heter Forno Alto och består för det mesta av villor och radhus som delvis är bebodda hela året. På väg ner till Capo d'Orlando som ligger 3 km bort finner man både restauranger, barer och inköpsmöjligheter men området är inte för dem som reser utan bil.

Läs mer om Villa Gullá

Man har ingång till villan via en automatisk port och parkering är möjligt vid själva villan (2 stora bilar eller 3 mindre). Runt om huset finns det en liten men härlig trädgård med havsutsikt och en rad citronträd och palmer. Dessutom finns det en stor terrass med matbord och stolar samt ett utomhus kök med pizzaugn, grill och 4 kokplattor och vask.

Villa med 6 + 2 sovplatser:
- Villan är fördelad på två våningar. Vid ingången finns det en liten altan med bord och stolar. Därifrån kommer man in i vardagsrummet där det finns öppen spis och soffor. Tillsammans med vardagsrummet sitter matrummet och ett stort välutrustat kök med ugn men utan diskmaskin. På första våningen finns det även ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Hela första våningen är utrustat med aircondition som betalas efter förbrukning. Dessutom finns det TV och tvättmaskin.

En trappa leder upp till andra våningen som präglas av en bred hall som kan fungera som läsrum / "myshörna" och varifrån man har utgång till en terrass med havsutsikt. På detta våningsplan finns det även två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och plats för en extra säng samt badrum med toalett och badkar. Det ska observeras att det är snedtak i alla rum på andra våningen men det medför inte några problem förutom om man är mycket lång.

Dölj texten
 
 
search map