Semesterbostad i Capo d'Orlando på Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du på promenadavstånd från Capo d'Orlandos livliga centrum där både lokala och besökande hela sommaren sammanstrålar och går nerför gågatan. Shopping möjligheterna är många och du finner skönt nog inga souvenirbutiker. Du kan handla medan barnen följer med och njuter av en god glass. Runt Piazza Matteotti som är det centrala torget hittar du många kaféer där lokalbefolkningen kommer för en espresso och en pratstund med vännerna.

Nöje och inköpsmöjligheter

Matställen finns i överflöd och i alla prisklasser och smak: det finns både fiskrestauranger längs havet, små mysiga restauranger i de smala gatorna runt shoppinggatan i centrum och pizzerior hittar du utspridda över hela staden. Inköpsmöjligheter finns även nära lägenheterna, och du hittar flera supermarket i området. Inne i staden finns delikatessbutiker som säljer Nebrodi Bergens specialiteter och robusta sicilianska viner. Från öarna utanför nordkusten kommer kapris (de små kapris är bäst och sötast) och det särskilda malvasia vinet.

Sol och strand

Över lägenheterna, precis på andra sidan av strandpromenaden, är den långa stranden. Det finns både avgiftsfria linjer och delar av privat strand där du kan hyra parasoll och solstolar. Framför huset innan du ut på vägarna, det finns en liten (men ändå tillräckligt stor) gräsmatta där du kan sola, om du inte vill flytta över till den andra sidan av vägen - och sedan finns det parkering.

Inbjudande pool i trädgården

Till sommaren 2019 finner du även en härlig pool, som både du och dina barn kommer sätta pris på under semestern. Skulle det förekomma dagar då havets vågor blir för stora, kommer poolen väl till användning. Poolen mäter 3 x 6 meter och dess djup varierar från 80 till 120 cm. Runt om poolen finns det en solterrass med solstolar så du kan sola medan barnen leker. Från alla terrasser har du utsikt över poolområdet.

Kollektivtrafik eller bil?

Du kommer relativt lätt till Capo d'Orlando med tåg från Palermos flygplats (byte på Palermo Centrale). Om du landar i Catania kan du ta bussen till Messina Centrale (järnvägsstationen) och därifrån tåget. Från staden kan du enkelt resa med tåg till Cefalù och Milazzo, som båda är värda ett besök. Under sommarmånaderna är det möjligt att hyra cyklar i staden och segla till de Eoliska Öarna med privata båtar eller flygbåten från Milazzo. Du kan mycket väl hålla din semester här utan att hyra bil, men om du vill ta en tur upp i Nebrodi Bergen som är värt ett besök för den fina naturen bör du överväga en hyrbil.

Njut av fantastisk utsikt från terrassen

Finns det något att se fram emot är det uteplatsen: varje lägenhet har en stor och bekväm terrass där det finns plats för alla utan att behöva sitta för trångt. Men även invändigt är lägenheterna trevliga då de framstår välinredda och välutrustade. Det finns ett kök med diskmaskin och mikrovågsugn i förbindelse med vardagsrummet. Lägenheterna är alla utrustade med wi-fi, plattskärm-TV. Det finns totalt sex lägenheter i huset och en parkeringsplats till varje lägenhet. Behöver du tvätta kläder finns det gemensam tvättstuga.

Läs om l√§genheterna på Terrazze Costa d'Orlando

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map