Semesterbostad i Capo d'Orlando på Sicilien

Terrazza Martino

 
Terrazza Martino är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Martino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terazza Martino ligger i Capo d'Orlandos äldsta kvarter som heter Auletta, knappt 50 meter från stranden och havet. Lägenheten ligger i en mycket smal gata vid ett av torgen nära hamnpromenaden vilket betyder att trots närheten till centrum och stranden så är det lugnt och skönt runt omkring själva lägenheten.

Supermarket, flera matställen, butiker och caféer finner man på mindre än 50 meters avstånd från lägenheten. Det enda man ska vara uppmärksam på är att lägenheten ligger på tredje våningen utan hiss.
Men den härliga terrassen där man kan sitta och njuta av den härliga utsikten med ett gott glas vin i handen gör att man snabbt glömmer de där trappstegen.

Läs mer om Terrazza Martino

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser och terrasse med havsutsikt:
- Lägenheten består av ett liten uppehållsrum med kök, sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en) samt badrum med toalett och dusch. Från köket finns en utgång till den stora terrassen där det finns bord och stolar. Härifrån har man en fin utsikt över hustaken och havet. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin och TV.

Dölj texten
 
 
search map