Semesterbostad i Capo d'Orlando på Sicilien

Residence Selenite

 
Residence Selenite är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Selenite är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Selenite ligger i lugna omgivningar med citron och appelsinplantager på slätten mellan stranden och den gamla vägen som går mellan Capo d'Orlando mot Cefalù. Vi rekommenderar att man ankommer i bil då tågstationen ligger några kilometer bort och de offentliga bussar inte kör här förbi.

Det är knappt 1 km till stranden. Man kan antingen gå eller ta bilen dit (krävs att man kör en omväg). Inköpsmöjligheter och matställe ligger inom samma radie. I Capo d' Orlando finner man flera shoppingmöjligheter och en trevlig gågata med flera glassbarer, caféer, restauranger mm. Om sommaren är det en härlig stämning i staden om kvällen och det arrangeras ofta koncerter på det centrala torget. Siciliansk livsglädje!

Läs mer om Residence Selenite

Det är tal om ett helt nybyggt ställe som öppnade under hösten 2010. Vid infarten finns det parkeringsplats. I den stora trädgården har man installerat en fin pool med separat avdelning som fungerar både som vattenmassage och barnpool.De två systrarna som driver stället, Cinzia och Kitty står till alla gästers förfogande med tips om restauranger, utflykter mm. Dessutom är de mycket miljömedvetna och har valt att installera solpaneler på taket så den ström man använder under vistelsen är skapad av den sol man kommit hit för att njuta av!

Lägenheterna är alla rymliga och fint inredda. Varje lägenhet har en speciell färg och är möblerade lite annorlunda än de andra. Alla är dock inredda med aircondition, satellit-TV med flatscreen-TV och elektronisk dörröppnare. Lägenheterna på första våningen har utgång till egen terrass medan de på andra våningen har en lång balkong där man inte an äta men utsikten är desto bättre.

Läs om lägenheterna på Residence Selenite

Dölj texten
 
 
search map