Omdömen från Residence Arcipelago

 
Residence Arcipelago är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Arcipelago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Arcipelago

Läs personliga omdömen av Residence Arcipelago som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Arcipelago. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars och Lena från Tumba i Sverige bodde på Residence Arcipelago i Capo d'Orlando från den 23. till den 30. juni 2007.

Vi bodde under vecka 26 på Residence Arcipelago där vi hade en lägenhet (Alicudi) på 3:e våningen. Då vi var de första gästerna som bodde där överhuvudtaget, så var lägenheten toppenbra med
allt nytt och fräscht. Mycket bra standard och ett fantastiskt läge utmed strandpromenaden. Vägen mellan huset och stranden var beskriven som ”inte speciellt störande och inte så mycket trafik”.
Detta stämde inte. Trafiken var ganska omfattande. Capo d’Orlando är i våra ögon en liten pärla med sina 12700 mestadels vänliga invånare. Rent o snyggt i stan med sophämtning som verkligen fungerade ! Utbudet av restauranger var tyvärr inte så stort, det fanns väl ungefär 6-7 ställen. Desto fler banker (14 st) och ganska många cafeér. Tågförbindelsen till Palermo och Messina fungerade mycket bra. Till Palermo tog det knappt 2 timmar utmed kusten med många stopp vid små samhällen under resan. Tågen var utrustade med AC så det var svalt och skönt.

Vi kan absolut rekommendera Capo d’Orlando.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map