Semesterbostad i Capo d'Orlando på Sicilien

Residence Arcipelago

 
Residence Arcipelago är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Arcipelago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Arcipelago ligger längs med strandpromenaden i Capo d'Orlando. Stranden ligger precis framför byggnaden som endast skiljs åt av kustvägen. På korta avstånd finner man inköpsmöjligheter och matställe.

Byggnaden är fördelad på 4 våningar och det finns hiss. Totalt finns det 7 lägenheter som uthyres på veckobasis. Vägen framför Residence Arcipelago är trafikerad men är inte stadens huvudväg och trafiken är ganska lugn och inte speciellt störande. Under sommaren bör man räkna med en hel del aktiviteter längs med strandpromenaden men stadens hjärta och de mest trafikerade vägarna ligger skönt nog några hundra meter bort vid området runt omkring tågstationen.

Läs mer om Residence Arcipelago

Lägenheterna är alla nya och snyggt inredda i klara färger. De är alla utrustade med aircondition, tvättmaskin, TV samt en stor terrass med bord och stolar samt en fin utsikt över stranden och havet. Parkering sker på gatans offentliga platser.

Trerumslägenheten Vulcano / Lipari med 4 sovplatser (1:a vån.):
- Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (spis med 4 kokplattor och ugn) och matbord samt utgång till terrassen, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.
Trerumslägenheten Salina / Panarea med 4 sovplatser (2:a vån.):
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (spis med 4 kokplattor och ugn) och matbord samt utgång till terrassen, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.
Trerumslägenheten Alicudi / Filicudi med 4 sovplatser (3:e vån.):
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (spis med 4 kokplattor och ugn) och matbord samt utgång till terrassen, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.
Trerumslägenheten Stromboli med 4 sovplatser (4:e vån.attic):
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (spis med 4 kokplattor och ugn) och matbord samt utgång till terrassen, sovrum med dubbelsäng och utgång till en stor terrassen, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map