Hotell i Capo d'Orlando på Sicilien

Il Girasole B&B

 
Il Girasole B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Il Girasole B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Girasole B & B har många av de egenskaper som resenärer söder ut efterlyser: Ett litet familjestyrt pensionat nära havet med en fin strand och i ett oturistiskt område. Det finns ingen restaurang på stället men den närmsta ligger endast 500 meter bort (i juli och augusti finns det ännu fler matställen, som ligger halvägs)

Läget och omgivningen

Huset är helrenoverat och har tillhört ägarfamiljen sedan det byggdes. Det ligger omgivet av andra hus, som hör till andra familjemedlemmar, som har ärvt en del av familjens mark och önskat bosätta sig här. Det är dock inte alla, som har förvaltat sin egendom på samma sätt, så det är lite förfallet på ett par näraliggande hus utan att för den skull skapa en otrevlig stämning - en del kanske tycker att det har sin charm. Mellan huset och stranden, som ligger ca 250 meter bort, går det en tågbana. Tågen går från ca 06:00 på morgonen till kl. 22:00 på kvällen, men det är endast de som har rum mot havet, som eventuellt får besvär av detta.

Läs mer om Il Girasole B&B

Pool

bakom huset ligger det ett mindre litet nätt hus, som hör till familjen och bakom, har de installerat en ganska stor pool på 12x 6 meter som är omgiven av en solterrass med solstolar, parasoll och palmer. Från poolen är det utsikt mot de gröna och frodiga Nebrodi -bergen, som man kan köra till för att uppleva naturen eller de mysiga medeltidsstäderna Naso, Ficarra och San Marco d'Alunzio.

Frukost och betjäning

Antingen Monica, Enzo eller en tredje familjemedlem står för betjäningen av frukosten, som serveras på vinden på tredje våning. Frukostrummet har stora fönster mot havet och flera bord, där man kan sitta i lugn och ro under dagens start. I Italien serveras det kakor,croissanter och söta saker, men här kan du även få ost, pålägg, frukt och youghurt. Vill du ha annat , behöver du bara anmäla detta dagen innan.

Rummen

Det är totalt 6 rum, som ligger på andra opch tredje våning. De har alla ett eget badrum med toalett och dusch samt hårtork, aircondition, wi-fi täckning samt plattskärms-tv. Det finns parkeringsplatser- lite bortom huset och - mot beställning - kan man hyra cyklar på stället (men vi rekomenderar, att man kommer hit i bil).

Rummen på Il Girasole B&B

Gialla med två enkelsängar

Detta rum ligger på andra våning och har ingen balkong. Det finns dubbelsäng och eget badrum samt dubbelsäng. Det finns ingen möjlighet till någon extra säng här.

Dubbelrum på vinden

Det finns två rum på vinden (3e våning) som har ingång från frukostrummet. Båda rummen har trätak och eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns ingen möjlighet till någon extra säng här.

Dubbelrum Lila med balkong

Detta rum ligger på andra våning och vetter ut mot havet, men man kan inte direkt säga att det har havsutsikt. Från rummet är det utgång till balkongen, som vetter ut mot husets lilla parkering och tågbanan. Rummet har dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch samt hårtork - det finns ingen möjlighet till någon extra säng här.

Dubbelrum Plus med balkong

På andra våning finns det två rum med balkong och plats för upp till 4 personer, varav två sängplatser i en dubbelsäng och två i en våningsäng. Båda rummen har balkong och eget badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map