Hotell i Capo d'Orlando på Sicilien

Hotel Nettuno Beach

 
Hotel Nettuno Beach är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Nettuno Beach är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Nettuno Beach ligger i utkanten av Capo d'Orlando ut till havet. Bakom hotellet finns den lokala fotbollsarenan som kanske inte är den vackraste byggnaden i staden.. Här bor man dock ut till havet och man finner snabbt sin plats på den stora terrassen ovanpå hotellet eller på stranden.

Hotellet som byggdes under 70-talet har varit stängt de sista åren p.g.a. renovering. Hotellet nyöppnade sommaren 2007 men en ny fräsch reception, restaurang och fasad. Stranden framför hotellet finns till förfogande för gästerna och här placeras parasoller och solstolar. Om kvällarna i sommarperioden ska man räkna med liv och rörelse överallt där det finns en terrass och restaurang.

Läs mer om Hotel Nettuno Beach

Rummen är stora och vänder antingen mot havet eller bergen. De är alla utrustade med TV, fin balkong och eget badrum med toalett och dusch. Det finns rum med plats för upp till 4 personer både med och utan havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map