Villa i Capo d'Orlando på Sicilien

Chalet Tartufo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Stugan Chalet Tartufo ligger vackert ovanför kusten bakom San Gregorio. Det är ca. 1 km till närmaste restaurang samt närmaste inköpsmöjligheter.

Alpstuga på Sicilien

Denna härliga stuga ligger ca. 3 km från Capo d'Orlando och dess breda sandstränder. Runt omkring stugan finns frukt och appelsinträd samt en tryffelplantage med svart tryffel som kallas Chalet Tartufo - alltså ett passande namn till stugan! Stugan är byggt och består av fina träverk som blev uppköpt färdigbyggt i Alperna där denna typ av stugor är vanliga.

Utsikt till kusten

I stugan som är trevligt inrett finns TV, kakelugn, paviljong och grill i trädgården och inte att förglömma, den vackra utsikten över hela kustlinjen. Från sommaren 2013 finns det även aircondition. Stugan är på ca. 35 m² som är fördelade på ett uppehållsrum med två soffor, kök med ugn och fyra värmeplattor samt matbord för tre (inte allt för stora) personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och skrivbord, badrum med toalett och dusch.

Lugn placering

Denna semesterbostad rekommenderas åt de som önskar att bo på ett avkopplande ställe med närhet till kusten och stranden.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Villa Marzia

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Tramonto

Scafa Alta, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Villa Scoglio

Scafa Bassa, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map