Villa i Capo d'Orlando på Sicilien

Chalet Tartufo

 
Chalet Tartufo är inte tillgänglig i dagsläget
Chalet Tartufo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stugan Chalet Tartufo ligger vackert ovanför kusten bakom San Gregorio. Det är ca. 1 km till närmaste restaurang samt närmaste inköpsmöjligheter.

Alpstuga på Sicilien

Denna härliga stuga ligger ca. 3 km från Capo d'Orlando och dess breda sandstränder. Runt omkring stugan finns frukt och appelsinträd samt en tryffelplantage med svart tryffel som kallas Chalet Tartufo - alltså ett passande namn till stugan! Stugan är byggt och består av fina träverk som blev uppköpt färdigbyggt i Alperna där denna typ av stugor är vanliga.

Läs mer om Chalet Tartufo

Utsikt till kusten

I stugan som är trevligt inrett finns TV, kakelugn, paviljong och grill i trädgården och inte att förglömma, den vackra utsikten över hela kustlinjen. Från sommaren 2013 finns det även aircondition. Stugan är på ca. 35 m² som är fördelade på ett uppehållsrum med två soffor, kök med ugn och fyra värmeplattor samt matbord för tre (inte allt för stora) personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och skrivbord, badrum med toalett och dusch.

Lugn placering

Denna semesterbostad rekommenderas åt de som önskar att bo på ett avkopplande ställe med närhet till kusten och stranden.

Dölj texten
 
 
search map