Hotell i Capo d'Orlando på Sicilien

B&B sul Mare

 
B&B sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
B&B sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Få avslappning och god stämning på din semester på Sicilien. B&B sul Mare ligger ut mot stranden och havet, precis utanför Capo d'Orlando längs den sicilianska nordkusten. Du kan flyga både till Palermo och Catania, och via motorvägen kommer du snabbt fram till din bostad.

Utflykter till Nebrodibergen och till de Eoliska öarna

En semester i Capo d'Orlando ger dig möjlighet att köra eller vandra i det vackra landskapet vid Nebrodibergens naturpark. Parken bjuder på enastående utsiktsplatser, varifrån du kan beundra Etna, havet, bergen och de Eoliska öarna från höga höjder.

Dessutom kan du nyttja den nya hamnen på den andra sidan staden för att besöka de pittoreska och spännande Eoliska öarna. De anses vara Medelhavets vackraste öar, med dess aktiva vulkaner (du har säkert hört namnet Stromboli förut), och delfinflockar som simmar runt dem. Här på öarna har man filmat många berömda filmer, bland annat Stromboli och Il Postino. Ett besök på öarna är ett måste, om du håller semester på dessa kanter.

Läs mer om B&B sul Mare

Sol och bad några få steg från ditt rum

B&B sul Mare ligger - som namnet antyder - precis vid stranden. Du behöver inte en gå över gatan för att komma till stranden, som består av småsten. Det finns ingen lido i närheten, och stranden är kostnadsfri, med gott om plats till att sätta ner parasollet där du tycker det bäst passar.

Vad hittar du i närheten?

På promenadavstånd från B&B sul Mare, längs vägen som löper parallellt med stranden, hittar du ett par restauranger där du kan få smaka på både färsk pasta och nyfångad fisk. Inne i Capo d'Orlando stad hittar du många små och större restauranger som serverar lokala och internationella rätter - gastronomin är rätt varierad här i området, på grund av de stora variationerna i naturen. Missa inte de lokala involtini (gratinerade köttbullar fyllda med ost), den unika pinzeria som ligger vid tågstationen och passa också på att svalka ner dig med en kall granita, som serveras i de flesta barer och på caféer (vår favorit är "Bar delle Poste" nära posten).

Gemensamt SPA

Husets första våning bjuder på en vacker terrass med direkt utsikt över havet. I förbindelse med den terrassen ligger ett rymligt rum med bastu, dusch och badkar med vattenmassage. Här kan du skämma bort dig efter en dag uppe i bergen eller på utflykt.

Bra rum med eget badrum

Husets rum är vackert möblerade, vart och ett i sin egen stil och färg. Gemensamt för dem alla, är den utrustning som finns: aircondition, litet kylskåp, wifi och privat bad med toalett och dusch samt hårfön. Två av rummen har också utsikt över havet. Utsikten kan du dock också njuta av från den gemensamma terrassen på markplan, och från terrassen vid SPA:et på andra våningen.

Rummen på B&B sul Mare

Standardrum (markplan)

Det finns två rum på markplan. De vänder både mot bergen och har en dubbelsäng var. I båda rum finns möjlighet till en extrasäng till ett barn under 12 år. Från gången till rummen kommer du direkt ut till den stora terrassen där du hittar liggstolar och bord och stolar. Du kan njuta av utsikten över solnedgången här eller på stranden, som ligger på andra sidan terrassen.

Standard (andra våningen med balkong mot bergen)

Detta rum ligger på andra våningen och har en balkong som vänder mot bergen.

Deluxe (andra våningen delvis havsutsikt)

Detta rum ligger på andra våningen och har utsikt över havet från sidan. Det har två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng. Den har två dörrar, där en leder till den gemensamma gången och den andra mot det lilla SPA:et med vattenmassage och bastu, samt terrassen över havet.

Junior Suite (andra våningen med havsutsikt)

Detta rum är det läckraste av dem alla. De har en dubbelsäng och har fönster både mot bergen och havet, och är därför väldigt ljust och fräscht.

Dölj texten
 
 
search map