Omdömen från Balconi d'Orlando

Lägenhet Conchiglia, 3:e våningen med terrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balconi d'Orlando

Läs personliga omdömen av Balconi d'Orlando som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balconi d'Orlando. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Luftig och fin lägenhet med perfekt läge

Kanonfint boende mitt i de centrala delarna, nära till strand. Ett fullt funktionellt kök, perfekt fungerande wifi, rent och snyggt. Vi fick ett varmt välkomnande och blev visade var allt fanns och hur saker fungerade. Lägenheten hade precis allt man kan begära. Incheckning och utcheckning fungerade perfekt. Suverän terrass, Vad gäller boendet finns inget att klaga på förutom att vi hade fått fel adress, vilket löste sig efter en kontakt med angiven kontaktperson för boendet.

Capo d'Orlando som semester-destination

Stranden i närheten är helt OK, det är ingen fin sand utan lite mer stenig strand vilket är helt OK.
Köp eget parasoll, du tjänar in det på någon dag och få en större frihet än att hyra dyra parasoll och solstolar. Staden är utmärkt för den shoppingsugne. Flera klädaffärer precis utanför knuten.
Bra restaurang och glassbarutbud. Boendet ligger bra en 300 meter från tågstationen så för den som vill kan man enkelt åka och antingen besöka turistorten Cefalù eller städerna Messina eller Palermo.
Då det är väldigt få hotell men många turister, framförallt Italienska turister så fick vi intrycket att det är många som bor med självhushåll. Restaurangutbudet är helt okey men kanske något mindre än vad vi trodde. Fördelen är att det aldrig var problem med att få bord och man kunde vara spontan.

Balconi d'Orlando
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balconi d'Orlando
Tvårumslägenhet Conchiglia 2/4 sovplatser (4:e vån. med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Balconi Crimaldi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Rekommendationer till dig

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map