Semesterbostad i Capo d'Orlando på Sicilien

Attico Marotta

 
Attico Marotta är inte tillgänglig i dagsläget
Attico Marotta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Attico Marotta är en taklägenhet på översta våningen (4:e våningen) i en byggnad med hiss i centrala Capo d'Orlando. I närheten finner man flera matställen, massor av caféer (prova den sicilianska granita till frukost på Bar da Giulio precis vid dörren) och inköps och shoppingmöjligheter.

Det betalningsfria sandstranden som är 4 km lång ligger ca. 200 meter från bostaden. I högsäsongen arrangeras koncerter och underhållning på stadens huvudtorg. Dessutom finns det tågstation i utkanten av centrum så man kan ta sig hit utan bil från Palermo och Messina. Man kan dessutom ta sig med tåg till andra intressanta städer som te.x. Cefalú, Milazzo, Santo Stefano di Camastra och Palermo.

Läs mer om Attico Marotta

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
Bostaden är snyggt möblerad och utrustad med TV och tvättmaskin. Den består av kök med 4 värmeplattor och ugn, stort uppehållsrum med matplats och soffahörna med fåtölj och bäddsoffa, sovrum med enkelsäng, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett. Från uppehållsrummet har man utgång till två terrasser så man själv kan välja var man vill ha trädgårdsmöblerna och parasollen.

Dölj texten
 
 
search map