Semesterbostad i Capo d'Orlando på Sicilien

Attico d'Orlando

 
Attico d'Orlando är inte tillgänglig i dagsläget
Attico d'Orlando är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo d'Orlando här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Capo d´Orlandos fina strandpormenad och långa strand ligger endast ca 200 meters promenad från lägenheten. På stranden finns det både så kallade Lido - områden med bekväma solstolar, strandbar som du betalar för, samt gratis offentliga områden, dit du kan gå med din handduk och njuta av sol & bad.

Njut av strandlivet

I området runt lägenheten finns det olika möjligheter för att prova de gastronomiska Sicilanska specialiteterna. Den lokala grantian, typisk för Messina provinsen, kyler ner din kropp efter en varm och härlig dag på stranden. De goda arrancini, fyllda och friterade risbollar mättar bra om du äter flera. Och den äkta gelaton, italiensk glass, får både stora och små at le. Det finns många barer och caféer som konkurrerar med varandra om att de bästa recepten. Till lunch och middag kan du välja mellan åtskilliga restauranger, trattorior och pizzerior. Och i närheten hittar du också andra faciliteter, som bankomat, apotek, post m.m.

Åk med kollektivtrafiken

Det är en fördel att ha en egen bil, om du t.ex. vill åka en tur till Nebrodibergen och njuta av naturen och de fantastiska landskapen. Du kan dock också komma iväg med kollektivtrafiken, och ta dig runt på ön med tåg längs kusten, eller med buss uppe i bergen - tåg och bussar avgår dock inte varje timme, så det krävs viss planering. I hamnen (ca. 2 km från centrum) kan du boka in dig på olika turer som seglar till de vulkaniska öarna, De Eoliska Öarna, och njuta av deras fantastiska landskap.

Läs mer om Attico d'Orlando

Mer än bara en semesterlägenhet

Attico d'Orlando är inredd som en riktig bostad och du kan även använda den som långtidsboende, t ex utanför sommarsäsongen. Det finns gott om plats och bra komfort i lägenheten och du kommer verkligen att känna dig som hemma. Här finns både aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, wi-fi samt en bred terrass och två balkonger.

Lägenheten på Attico d'Orlando

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med soffagrupp och tv, fint kök med diskmaskin samt utgång till en balkong med ett skjul där det finns tvättmaskin. Det är även ett stort sovrum utgång till en balkong som vänder mot gården och ett litet sovrum med en enkelsäng. Lägenheten har också en stor garderob, två badrum med toalett och dusch. Samt att det är möjligt för en extra sovplats, för 1 barn under 12 år ivardagsrummet. Både från vardagsrummet och det mindre rummet har man utgång till en härlig terrass som vänder mot väst, så har kan du njuta av dagens sista soltimmar. På terrassen finns det bord, stolar och en bäddsoffa samt att den är delvist övertäckt. Lägenheten har även wi-fi (internetuppkoppling), aircondition och ifall man under vintermånaderna skulle behöva det - värme.

Dölj texten
 
 
search map