Hotell i Campofelice di Roccella på Sicilien

Fiesta Garden Beach

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Härliga faciliteter för alla åldrar och aktivitetsnivåer

Fiesta Garden Beach är en stor all-inclusive resort i Medelhavs.stil, som ligger längs kusten mellan Palermo och Cefalù. Om du har planer om att resa med familjen, och du har barn, är Fiesta Garden Beach ett roligt och praktiskt ställe att åka till. Det finns aktiviteter för alla åldrar.

På Fiesta Gaden Beach kan du välja emellan fyra pooler eller stranden

En av de bästa sakerna med resorten kan vara den stora, frodiga trädgården. Här hittar du en tennisbana och en volleybollbana, och under högsäsongen arrangeras det här dagsaktiviteter för de små. Därutöver har resorten inte mindre än fyra imponerande pooler, däribland barnpooler. De är kompletta med terrasser, liggstolar och parasoll. Om pooler inte är något för dig, befinner du dig lyckligtvis inte längre än några hundra meter från den privata stranden, där en liggstol och ett parasoll väntar på dig.

Terrasserna på resorten har all service från baren, så oavsett om du känner för en drink eller en espresso, kan du få det när du vill under dagen eller kvällen. Under högsäsongen är här underhållning i form av shower i amfiteatern, och det finns en minigolfklubb som dina barn kommer att älska (öppen också under de tidiga kvällstimmarna).

Wellness är inkluderad på din semester

Hotellet som ligger precis bredvid tillhör samma hotellkedja som Garden Beach, och där finns en stor SPA-avdelning, som du kan använda även om du bor på Garden Beach. Här hittar du en inomhuspool, flera bastu, jacuzzi, avslappningsrum, ångbad och ett gym.

Läs mer om Fiesta Garden Beach

Flera olika restauranger

När det kommer till gastronomin, har du kommit till rätt ställe, för här finns hela 3 restauranger (1 a la carte och 2 med buffé), som serverar pizzor, medelhavs-mat och italiensk mat. Det finns gott om valmöjligheter för hela familjen. Tre barer kompletterar servicen, och det finns en bar på stranden där du också serverar dig lättare snacks. Då detta är en all-inclusive resort, är mat och dryck inkluderad hela dagen igenom. All-inclusive är inklusive dryck.

Moderna och bekväma rum

Garden Beach Hotel har 232 rum, och tillsammans med de andra resortsen bredvid, finns det totalt 500 rum på området. Alla rum är dekorerade i diskreta färger, och är mycket rymliga. De är utrustade med komfortabla och moderna faciliteter, såsom sat-TV, aircondition, minibar, kassaskåp, wifi, vattenkokare för att göra te och kaffe, samt ett fullt utrustat badrum och värme. Till alla rumstyper tillhör en balkong eller veranda.

Läs om rummen på Fiesta Garden Beach

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Acacia Resort

Campofelice di Roccella, Sicilien

Cefalù Sea Palace

Cefalù, Sicilien

Scala Dei Turchi Resort

Realmonte, Sicilien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map