Hotell i Campofelice di Roccella på Sicilien

Acacia Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Härliga faciliteter för alla åldrar och aktivitetsnivåer

Acacia Resort ligger bredvid Fiesta Garden Beach, och delar många av sina faciliteter med detta hotell. Hotellet ligger i lantliga omgivningar mellan Palermo och Cefalù och är därmed en bra utgångspunkt om du vill utforska norra Sicilien. Om du har planer på att resa på en riktig familjesemester på Sicilien, är Acacia Resort ett riktigt bra val, där barnen inte kommer att ha tråkigt. Här finns riktigt många aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar.

På Acacia Resort kan du välja emellan fyra pooler eller stranden

En av de bästa sakerna med resorten kan vara den stora, frodiga trädgården. Här hittar du en tennisbana och en volleybollbana, och under högsäsongen arrangeras här dagsaktiviteter för de små. Därutöver har resorten inte mindre än fyra imponerande pooler, däribland barnpooler. De är kompletta med terrasser, liggstolar och parasoll. Om pooler inte är något för dig, befinner du dig lyckligtvis inte längre än några hundra meter från den privata stranden, där en liggstol och ett parasoll väntar på dig.

Terrasserna på resorten har all service från baren, så oavsett om du känner för en drink eller en espresso, kan du få det när du vill under dagen eller kvällen. Under högsäsongen är här underhållning i form av shower i amfiteatern, och det finns en minigolfklubb som dina barn kommer att älska (öppen också under de tidiga kvällstimmarna).

Flera olika restauranger

När det kommer till gastronomin, har du kommit till rätt ställe, för här finns hela 3 restauranger (1 a la carte och 2 med buffé), som serverar pizzor, medelhavs-mat och italiensk mat. Det finns gott om valmöjligheter för hela familjen. Tre barer kompletterar servicen, och det finns en bar på stranden där du också serverar dig lättare snacks. Då detta är en all-inclusive resort, är mat och dryck inkluderad hela dagen igenom. All-inclusive är inklusive dryck.

Läs mer om Acacia Resort

Moderna och bekväma rum med balkong

Acacia Resort har 232 rum, och tillsammans med de andra resorten bredvid, finns det totalt 500 rum på området. Alla rum är dekorerade i diskreta färger, och är mycket rymliga. De är utrustade med komfortabla och moderna faciliteter, såsom Sat-TV, luftkonditionering, minibar, kassafack, Wi-Fi, vattenkokare för att göra te och kaffe, samt ett fullt utrustat badrum och värme. Till alla rumstyper tillhör en balkong eller veranda.

Läs om rummen på Acacia Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map