Omdömen från Villa Mercadante

 
Villa Mercadante är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mercadante är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Mercadante

Läs personliga omdömen av Villa Mercadante som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Mercadante. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bengt och sällskap från Kristianstad i Sverige bodde på Villa Mercadante i Borgo San Gregorio från den 16. till den 21. juni 2008.

En mycket mycket positiv vistelse. En "hemmamiljö" där vi blev fantastiskt väl mottagna. Underbar mat på restaurangen som finns i huset. För svnekar i gemen som har ett intresse av billiga länder och lågt pris är kanske inte 1000-1200 kr för middag för fyra helt OK men vi anser att den mat som serverades mer än väl var prisvärd. På krogen "på fina gatan" så borde det kostat det dubbla om inte mer. Vi kommer sannolikt att försöka komma tillbaka i närtid.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map