Hotell i Borgo San Gregorio på Sicilien

Villa Mercadante

 
Villa Mercadante är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mercadante är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Mercadante ligger gömd bland fiskehus och den frodiga växtlighet på kort avstånd från havet och stranden i det lilla fiskeläget Borgo San Gregorio.

Villan blev helt nyrenoverad 2007. Det finns en skön pool i den tropiska trädgården santidigt som det endast är 50 meter till stranden. På villans nedersta våningsplan finner man en trevlig liten trattoria, alltså ett matställe där Nino står för tillagningen av fisk- och grönsaksspecialiteter. Vinurvalet är inte stort med tillräckligt och man kan njuta av mat och dryck på den fina terrassen under palmerna.

Läs mer om Villa Mercadante

Villans andra och tredje våningsplan består av ett sovrum med dubbelsäng, eget badrum med toalett och dusch samt övertäckt terrass med havsutsikt, ett familjerum med ett litet rum, badrum med toalett och dusch samt två sovrum med utgång till en stor gemensam balkong med havsutsikt. Båda rummen har aircondition och TV.

Vistelse här rekommenderas till alla som är på jakt efter en trevlig och autentisk stämning. Du ska vara uppmärksam på att det inte finns någon hiss i villan och att en del av den autentiska stämningen framförallt från mitten av juli till slutet av augusti är lite kaotisk runt stranden och strandpromenaderna då italienarna själva håller semester.

Dölj texten
 
 
search map