Omdömen från Terrazza sul Mare

 
Terrazza sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza sul Mare

Läs personliga omdömen av Terrazza sul Mare som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza sul Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza sul Mare

Terrazza sul Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza sul Mare
Tvårumslägenhet (2:a vån. med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza sul Mare

Terrazza sul Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza sul Mare
Tvårumslägenhet (2:a vån. med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Laura och Micke från Uppsala i Sverige bodde på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio från den 16. till den 23. juni 2006.

Vi var väldigt nöjda med vår semester i San Gregorio. Området är fantastiskt vackert och är man ute efter lite lugn och ro så är denna lilla fiskeby ett utmärkt val. Stränderna var rena och fina, vattnet var nästintill kristallklart och det var glest med folk. En av dagarna fick vi till och med en egen liten strand att koppla av på!

Det var ganska enkelt att ta sig från Palermo till San Gregorio, tåget till den närmaste staden Capo d'Orlando tog ca 2 timmar. Därifrån promenerade vi längs havet till San Gregorio, vilket visade sig dock att vara något dumdristigt beslut då det var mitt på varmaste eftermiddagen och vi hade bagage att bära. Det gick bra att promenera, men det tar lite mer än de 20 minuterna som utlovas på In-Italias hemsida, även om man går i riktigt rask takt. (På hemsidan står det också att avståndet är 2 km, men i verkligeheten är det 3.) För nästkommande är det bästa tipset att be Carlo komma och hämta dem från stationen, han ställer mer är gärna upp för sina gäster!

Väl framme i San Gregorio blev vi välbemötta av Carlo. Hans kontor var i lägenhet nr 8 (inte nr 11, som det står i informationen!) och vår lägenhet Terazza Sul Mare låg endast ett stenkast bort. Lägenheten motsvarade våra förväntningar; en underbar balkong med skugga och utsikt mot havet! Den utnyttjade vi flitigt under hela veckan. Vad vi dock skulle vilja påpeka är att det inte fanns någon diskmedel eller extra toapapper i lägenheten, och vi fick dessutom skaffa oss salt till våra frukostar och luncher. Skulle inte åtmistone diskmedel och ett litet saltkar ingå i hyran? Om inte, så vill vi uppmana kommande gäster att ta med sig det hemifrån, det kändes onödigt att gå och köpa i affären. Vi tyckte också att städkostnaden (40Euro exklusive städning av köket) hellre borde ingå i hyran, så skulle man inte behöva reagera över att den faktiskt är ganska dyr.

Pizzeria de Matteo hade trevlig personal och god mat till rimliga priser. Vill man ha omväxling kan man ta sig in till Capo d'Orlando. Vad man också bör tänka på är att det inte finns någon affär i San Gregorio, så vill man handla frukost, vatten mm så får man göra även det i Capo d'Orlando. Det var återigen lite långt att släpa på litervis med vatten, men man kan ta taxi eller hyra cyklar av Carlo för 5Euro/dag.

En dag hyrde vi bil i Capo d'Orlando (man kan göra det på resebyrån, de hade bra service!) och tog oss till Etna. Det var lite väl långt att köra för en dagsutflykt, men startar man tidigt så går det bra. På vägen hem åkte vi genom byarna öster och norr om Etna och genom Nebrodi-bergen upp mot norra kusten. Det var väldigt krokiga vägar men fantastiskt vackert! Ett måste för alla som inte blir åksjuka så lätt!

Vårt helhetsintryck var att San Gregorio är det perfekta stället för att njuta av havet och lugnet! Däremot är det nog inget för rastlösa personer. Vi åker gärna tillbaka, men då kommer vi nog att kombinera en lugn vecka i San Gregorio med en vecka med lite andra aktiviteter på andra håll på Sicilien. Tack för oss!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map