Semesterbostad i Borgo San Gregorio på Sicilien

Terrazza sul Mare

 
Terrazza sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza sul Mare ligger nära havet i Borgo San Gregorio mitt i mellan Ristorante La Tartaruga och den mer traditionella Pizzeria da Matteo. Framför huset går vägen som leder till staden Capo d´Orlando som är mest trafikerad från slutet av juli till slutet av augusti.

Strand utanför dörren

På andra sidan vägen ligger den sköna stranden där man kan se fiskarna med sina båtar segla ut för att senare återkomma med dagens fångst. Bakom huset passerar tunnelbanan som dock ligger högre än husets tak. Oväsendet är därför lite mer dämpat än på andra ställen i staden. Man ska veta att det hörs när tåget några få gånger om dagen kör förbi (sista tåg kör 21.00 och första ca. 06.00). Några tycker detta är störande, andra så obefintligt att vi inte ens borde nämna det.

Läs mer om Terrazza sul Mare

Tvårumslägenhet med 2 / 3 sovplatser (1:a våningen med terrass och havsutsikt):
Lägenheten ligger på första våningen och har sin ingång från en utomhustrappa på baksidan av huset där det också finns en altan. Lägenheten består av sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum och toalett, rymligt uppehållsrum med kök (inkl. ugn) och köksmöbler, soffa samt en TV och bäddsoffa för en person som kan användas mot extra betalning. Från rummet har man utgång till en stor balkong med bord, stolar och parasoll, där man kan njuta av havsutsikten eller under måltiderna.

Dölj texten
 
 
search map