Omdömen från Terrazza La Perla

 
Terrazza La Perla är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza La Perla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza La Perla

Läs personliga omdömen av Terrazza La Perla som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza La Perla. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lillian & Lars från Gråbo i Sverige bodde på Terrazza La Perla i Borgo San Gregorio från den 31. oktober till den 3. november 2009. Sedan fortsatte turen till Residence Miramare i Cefalù.

Resan gick mycket bra och vi är nöjda med resmålen. Lägenheterna var mycket bra och servicen utmärkt. Att resa i november är vilsamt och vi hade stranden i Borgo San Gregorio helt för oss själva så när som på några som arbetade med sina båtar. Tyvärr kan man ju inte räkna med att den lokala turistinformationen har öppet så det är bra att vara förberedd när man åker hemmifrån. Detta var fjärde gången vi var på Sicilien och första men inte sista gången vi anlitar er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gunvor och man från Björketorp i Sverige bodde på Terrazza La Perla i Borgo San Gregorio från den 29. mars till den 5. april 2009. Innan dess hade de bott på Hotel Letizia i Palermo.

Vi har haft en jättefin vecka på Sicilien. Hotellet i Palermo var mycket trevligt. Familjärt och ett fantastiskt bra läge. Kanske skulle man ha stannat där ett dygn till, men San Gregorio var också mycket fint. Underbart landskap och vårt boende låg helt fantastiskt vid havet. Bättre läge för en balkong kan man nästan inte ha; att se ut över havet och de Eoiska öarna varje morgon. Carlos är mycket trevlig att ha att göra med. Tyvärr blev det ingen vandring i Nebrodibergen p g a av en regndag som förstörde vägen dit. (Kanske var vi lite tidiga i säsongen för det) men annars en perfekt tid om man vill ha känslan av senvår-försommar och vi var nästan de enda turisterna, vilket var en trevlig känsla. Mimosan blommade för fullt och citrusträden dignade av både blommor och frukt. Vi åt på en restaurang som låg ca 500 meter österut. Mycket bra mat och trevlig personal. Kommer inte ihåg vad den heter.... Handlade gjorde vi i Capo D'orlando som har ett stort utbud av trevliga små mataffärer.
Bilen var nödvändig, det förstår vi nu och vi gjorde ett par längre utflykter bl a upp mot bergen och Etna. Fantastiskt.
Sen finns det förstås hur mycket som helst att se på på Sicilien och vi åker gärna dit igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Åsa med familj från Göteborg i Sverige bodde på Terrazza La Perla i Borgo San Gregorio från den 4. till den 11. november 2006.

Jag kan bara säga att allt var prefekt, precis så som vi ville ha det. Området var jättefint och lägenheten var finare än vi förväntat oss med en härlig utsikt över havet. Rent och fräsht, vad mer kan man begära?Att resa till Sicilen i november är bra om man vill slippa en massa folk. Vi var tillsammans med ett tyskt par de enda turisterna i Borgo s. Gregorio, vilket känndes skönt. Vårt mål med resan var inte främst att sola och bada, utan att ta det lite lungt, varva ner lite och få ett avbrott från novemberregnen i sverige. Nu blev det ändå ett dopp en solig dag till bybornas förvåning (de undrade hur man kan bada då det "bara" är 19 grader i havet). Vad jag kan rekomendera för andra som reser sent på året är att ta med ett par varma tofflor! Dagarna är varma och sköna men på kvällen blir det lite rått. Eftersom man har klinkergolv utan värmeslingor är det särksilt golvet som är kallt. Som tur var fanns det varma extrafiltar i lägenheten.
Vi kan vara säga att vi är kanonnöjda med allt och hoppas att kunna återkomma.

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Peter och Lotta från Ystad i Sverige bodde på Terrazza La Perla i Borgo San Gregorio från den 24. september till den 1. oktober 2005.

Resan infriade med råge våra förväntningar.
Boendet både vad det avser lägenheten och läget var perfekt för den som vill bo i ett lungt område nära stranden och nära den trevliga lokala befolkningen.
Att tänka på i lägenheten är att duschen enbart är ca 50 x 50 cm vilket kan vara ett problem för stora personer. Problemet med tågtrafiken upplevde vi inte som störande vare sig på natten eller dagen. I närbelägna Cap de Orlando (15 min. gångväg) finns allt vad som behövs avseende restauranger, butiker mm.
Vi kan varmt rekomendera resmålet och lägenheten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map